Διοικητής Γ.Ν. Ηλείας: "Το Νοσοκομείο Πύργου, πρέπει και θα γίνει ο πυρήνας παροχής υγείας του νομού"

Εντοπίζει προβλήματα και δρομολογεί λύσεις με στόχο το επόμενο δίμηνο να έχει βελτιωθεί η λειτουργία του "Ανδρέας Παπανδρέου"

Αντιμέτωπος με το… χάος και την επίλυση «γρίφων» φαίνεται να βρίσκεται ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου Βασίλης Δημόπουλος, ο οποίος στις λίγες μέρες που βρίσκεται στο «Ανδρέας Παπανδρέου» έχει αντιληφθεί πως τα προβλήματα είναι πολλά και «παντού» ωστόσο μοιάζει αποφασισμένος να δρομολογήσει τη λύση τους, όχι σε βάθος χρόνου, όπως θα ανέμενε κανείς, αλλά μέσα στο επόμενο… δίμηνο! «Το Νοσοκομείο Πύργου, πρέπει και θα γίνει, ο πυρήνας παροχής υγείας της Ηλείας» δήλωσε μιλώντας στην «Πρωινή» και για το σκοπό αυτό έχει ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνει τα απαιτούμενα στοιχεία από την λειτουργία όχι μόνο των τμημάτων και των κλινικών του Νοσοκομείου Πύργου αλλά και από τις νοσηλευτικές μονάδες Αμαλιάδας και Κρεστένων.

Στις ελάχιστες ημέρες που βρίσκεται στον Πύργο, έχει πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες συναντήσεις με Διευθυντές και Προϊσταμένους, έχει λάβει εγγράφως στοιχεία για κάθε ένα τμήμα ξεχωριστά και τις ελλείψεις που ενδεχόμενα παρουσιάζουν ενώ έχει ήδη διαμορφώσει μια πρώτη εικόνα του τρόπου λειτουργίας και των προβλημάτων που υπάρχουν ακόμα και για τα πιο μικρά…  

«Γίνεται υπερπροσπάθεια εντοπισμού των προβλημάτων που αφορούν τις οποιεσδήποτε ελλείψεις, την αξιοποίηση του εξοπλισμού και την διεκδίκηση από το Υπουργείο Υγείας προσωπικού για την κάλυψη των κενών. Βέβαια, δεν πρέπει να περιμένουμε από τη μια στιγμή στην άλλη να βελτιωθεί η κατάσταση, δρομολογείται όμως η εξέλιξη της» είπε, τονίζοντας ότι από αύριο κιόλας ξεκινά τις επισκέψεις του, στις νοσηλευτικές μονάδες του Γ.Ν. Ηλείας. Την Τετάρτη θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο Κ.Υ. Κρεστένων ενώ το πρόγραμμα του περιλαμβάνει «πέρασμα» από όλα τα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία της Ηλείας σε μια προσπάθεια όπως είπε, καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών σε πρωτοβάθμιο στάδιο.

Ήδη έχει συναντηθεί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας από τον οποίο και ζήτησε στήριξη μέσω της παρουσίας περιπολικού τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα, στον κεντρικό δρόμο εμπροσθεν του Νοσοκομείου ενώ την επόμενη εβδομάδα ξεκινά επαφές για συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο Πατρών, σε ειδικότητες που δεν υπάρχουν στον Πύργο, όπως π.χ. Αγγειοχειρούργου κτλ.
Κική Κολοβέρου
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη