Δυτική Ελλάδα: Ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης των Νοσοκομείων

Ξεκίνησε η αξιολόγηση των Νοσοκομείων της Δυτικής Ελλάδας, με στόχο μέχρι τα τέλη του χρόνου (23 Δεκεμβρίου) να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Υγειονομικής Περιφέρειας με την εκπνοή της παραπάνω ημερομηνίας θα πρέπει να έχουν βρεθεί λύσεις έτσι ώστε να γίνειπιο ευέλικτος, με στόχο τον περιορισμό των δαπανών, ο χάρτης με τα νοσηλευτικά Ιδρύματα της περιοχής

"Πηγές" της ΥΠΕ επισημαίνουν ωστόσο, οτι δεν υπάρχει πρόθεση για κλείσιμο Νοσοκομείων, αλλά για ορθολογικό καταμερισμό κιλινικών που σήμερα είτε υπολειτουργούν, είτε δεν προσφέρουν Υπηρεσίες.

Ωστόσο η διαδικασία αυτή αναμένεται να προκλέσει νέα ένταση στο Υγειονομικό χώρο.

Πηγή

thebest.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.