Επίσκεψη Κατσικόπουλου στο ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών  επίσκεψη του διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε. Δημήτρη Κατσικόπουλου και των υποδιοικητών  Ιωάννη Λαουδιά και Κωνσταντίνου Πατσιαλου

παρουσία και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προέδρου του Νομαρχιακού Συλλόγου α μ ε α κον Παπαδάτο Ιωάννη.

Η Διοικήτρια κ. Αννα Μαζαράκη απεύθυνε χαιρετισμό και παρέθεσε συνοπτικά τις βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τον προηγούμενο χρόνο καθώς επίσης και τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης προκειμένου να παρέχεται ολοκληρωμένη νοσηλευτική περίθαλψη και στους περιθαλπόμενους του θεραπευτηρίου αλλά και του παραρτήματος του.
    
Όπως σημείωσε:

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η σημερινή επίσκεψη της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ που δείχνει ότι η συμπαράσταση των θεσμικών παραγόντων είναι αμέριστη, ουσιαστική και συνεχής. Η σημερινή διοίκηση οραματίστηκε το 2010 την εξελικτική πορεία του Κέντρου. Ετσι επαναπροσδιόρισε το ρόλο του, εστίασε στην προώθηση των θετικών εκείνων παρεμβάσεων που θα οδηγούσαν στη πορεία μετεξέλιξης του και στην επιτυχία των στόχων που είχε θέσει αρχικά. Ετσι με τη βοήθεια των εργαζόμενων και της πολιτείας έγιναν θετικές παρεμβάσεις όπως:

1) Επιστημονική διασύνδεση του κέντρου με γιατρούς ειδικοτήτων των νοσοκομείων
2) Στελέχωση προσωπικού ειδικοτήτων νοσηλευτικής -πρόσληψη επικουρικού προσωπικού.
3) Δημιουργία αιθουσών αισθητηριακής ολοκλήρωσης, αίθουσας ψυχαγωγίας play room  και αίθουσα φυσιοθεραπείας.
4) Εργονομική διευθέτηση των χώρων.
5) Βελτίωση προσβασιμότητας, διατήρηση υψηλού επιπέδου καθαριότητας.
6) Ανακατασκευή του χώρου των μαγειρείων.

  Μετά την διοικητική ενοποίηση των φορέων πρόνοιας του νομού  σύμφωνα με την οποία το ΚΕΠΕΠ μετονομάστηκε σε θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων με παράρτημα του το πρώην Ι.Κ.Π. Πύργου. Για να πετύχει το νέο πλαίσιο λειτουργίας του θεραπευτηρίου θα πρέπει όλοι διοίκηση και εργαζόμενοι να θεωρούμε τους εαυτούς μας ως μέλη μιας συλλογικής, υπεύθυνης κοινωνίας. Εχοντας ως γνώμονα ότι η αλληλεγγύη είναι σύμφυτη με την ανθρώπινη φύση θα κινητοποιηθούμε με την συμπαράσταση των θεσμικών παραγόντων της 6ης Υ.Π.Ε. και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου στην πραγμάτωση των σημερινών στόχων όπως:

1) Εγκριση νέου οργανισμού λειτουργίας προσαρμοσμένου στις σημερινές κοινωνικές ανάγκες.
2) Στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό.
3) Δημιουργία εξειδικευμένων δομών φιλοξενίας και φροντίδας που να προσομοιάζουν με το οικογενειακό περιβάλλον.
4) Μετεγκατάσταση του θεραπευτηρίου Λεχαινών σε νέο κτίριο.
5) Βελτίωση των χώρων του παραρτήματος του Θ.Χ .Π. και στελέχωση του με νέο προσωπικό.

Τέλος η Διοικήτρια εξέφρασε τις βαθιές ευχαριστίες σε όλους τους εργαζόμενους για την μέχρι σήμερα συμβολή του στη λειτουργία του θεραπευτηρίου.

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ