Επαναλειτουργεί ο ΕΟΠΥΥ στον Πύργο - Ραντεβού με γιατρούς, χωρίς χρέωση

Με ανακούφιση, δέχτηκαν χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ στην Ηλεία, την ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Γραμματείας των τηλεφωνικών ραντεβού στον Πύργο.
Πλέον, όσοι δεν θέλουν να πληρώσουν ακριβά ένα τηλεφώνημα για ραντεβού με συμβεβλημένο γιατρό του ΕΟΠΥΥ, στα γνωστά πενταψήφια νούμερα με τις υπέρογκες χρεώσεις, μπορούν να επισκεφθούν την Γραμματεία του Οργανισμού στον Πύργο ή να καλέσουν με αστική χρέωση το τηλέφωνο 2621031171.

Η πρωτοβουλία για την επαναλειτουργία της Γραμματείας ανήκει στον αναπληρωτή Διευθυντή (εκτελεί χρέη Δ/ντή) της Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας του ΕΟΠΥΥ κ. Βασίλη Στασινόπουλο καθώς όπως ο ίδιος λέει, αποτελούσε τις δύσκολες αυτές εποχές, απαίτηση των ασφαλισμένων. «Εκφράσαμε τόσο στο Υπουργείο Υγείας όσο και στην υπεύθυνη των ραντεβού του ΕΟΠΥΥ την πρόθεση μας να εξυπηρετούμε τους ασφαλισμένους του Νομού, επαναλειτουργώντας την Γραμματεία με υπαλλήλους της Νομαρχιακής Μονάδας και αμέσως έκαναν το αίτημα μας αποδεκτό.

Η απαίτηση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και όλο αυτό το διάστημα οι διαμαρτυρίες τους για τα πενταψήφια νούμερα και τις υψηλές χρεώσεις, ήταν πολλές. Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν, το πρόβλημα και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, πήραμε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τους υπαλλήλους αποφασίσαμε να επαναλειτουργήσουμε το γραφείο».
Επιπλέον, ο κ. Στασινόπουλος επισήμανε ότι η γραμματεία θα λειτουργεί με τέσσερις συνολικά υπαλλήλους, τρείς από τη Νομαρχιακή Μονάδα του ΕΟΠΥΥ στον Πύργο και έναν από την Αμαλιάδα οι οποίοι θα εργάζονται εκ περιτροπής.

Η γραμματεία
Η γραμματεία των τηλεφωνικών ραντεβού, λειτουργεί στον ίδιο χώρο με πριν, στο ισόγειο του κτιρίου στη συμβολή των οδών Τάκη Πετροπούλου και Κοκκίνου στον Πύργο. Αν και αυτή τη φορά, όπως και το προηγούμενο διάστημα που οι υπάλληλοι είχαν αναλάβει να εξυπηρετήσουν τον κόσμο μετά την αιφνίδια διακοπή λειτουργίας του 184, αναμένεται να παρουσιαστεί συνωστισμός, οι ασφαλισμένοι προτιμούν να περιμένουν είτε στην «ουρά» είτε στο νέο τηλέφωνο των ραντεβού με αστική χρέωση, από το να χρεώνονται 2 και πλέον ευρώ για μια κλήση στις ιδιωτικές εταιρίες.

Το ωράριο λειτουργίας της Γραμματείας είναι από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Μάλιστα, οι υπάλληλοι που εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους, διατηρούν στο γκισέ της γραμματείας αναρτημένη την παλαιότερη ανακοίνωση τους στην οποία ζητούσαν από τους πολίτες να επιδεικνύουν υπομονή κατά την αναμονή τους. «Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία των τηλεφωνικών ραντεβού έκλεισε και απέλυσε τις εργαζόμενες που σας εξυπηρετούσαν.

Εμείς με δική μας θέληση, γιατί δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό το αντικείμενο, για να σας εξυπηρετήσουμε προσπαθήσαμε και μάθαμε μόνοι μας το σύστημα λειτουργίας και προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν έχετε  υπομονή και βιάζεστε μπορείτε να καλέσετε και να κλείσετε μόνοι σας το ραντεβού σας, στα εξής τηλέφωνα: 14554, 14784, 14884, 14900».
Κική Κολοβέρου

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ