Εφτά νέοι γιατροί συμβλήθηκαν με τον ΕΟΠΥΥ στην Ηλεία - Αναλυτικά όλα τα ονόματα και οι ειδικότητες στο Νομό

Η πλειοψηφία των πρώην γιατρών του Οργανισμού γύρισαν την πλάτη στο δημόσιο σύστημα - Απόκτησε συμβεβλημένο Παιδίατρο ο Πύργος

Μόλις εφτά Ηλείοι πρώην μόνιμοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, «επέστρεψαν» στο δημόσιο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και θα δέχονται από δω και στο εξής, στο ιδιωτικό τους ιατρείο ασφαλισμένους του Οργανισμού. Έτσι, ο αριθμός των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ στην Ηλεία, φτάνει συνολικά τους 29. Πρόκειται για δυο Καρδιολόγους, δυο Ορθοπεδικού, δυο Παθολόγους και έναν Παιδίατρο.
Η πλειοψηφία των γιατρών γύρισε την πλάτη για δεύτερη φορά στον ΕΟΠΥΥ και δεν υπέβαλε αίτηση για ένταξη στο δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών.
Όσοι ωστόσο είναι πλέον συμβεβλημένοι έχουν τη δυνατότητα 200 επισκέψεων το μήνα και αποζημίωση 10 ευρώ την επίσκεψη.  
Η «άρνηση» των γιατρών να συμβληθούν καθόλου τυχαία δεν είναι καθώς είναι γνωστό ότι ο ΕΟΠΥΥ καθυστερεί σημαντικά τις αποπληρωμές των συμβεβλημένων γιατρών ενώ και το καθαρό ύψος της αμοιβής είναι εξαιρετικά χαμηλό (περίπου 6,5 ευρώ ανά επίσκεψη).
Τα προβλήματα ωστόσο, των Ηλείων ασθενών δεν επιλύονται ούτε με την προσθήκη των εφτά νέων συμβλημένων ιατρών καθώς ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από τον Πύργο εξακολουθεί να απουσιάζει ειδικότητα Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής. Τουλάχιστον, πλέον, οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να βρουν συμβεβλημένο Παιδίατρο.
Αναλυτικά προς ενημέρωση των ασφαλισμένων, οι ιατρικές ειδικότητες των συμβεβλημένων ιατρών ανά περιοχή και τα ονόματα τους είναι τα εξής:

Αμαλιάδα
Μαιευτική Γυναικολογική: Γεώργιος Κυριακόπουλος
Ορθοπεδικοί: Γεώργιος Κωστής, Κωνσταντίνος Λοχοβίτης, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος.
Παθολόγοι: Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος, Σπυρίδων Λαμπρινός


Βαρθολομιό
Γενικός Ιατρός: Ειρήνη Φθένου

Γαστούνη
Καρδιολογία: Γιώργος Παναγούλιας
Παιδιατρική: Αριστείδης Κουλούρης
Πνευμονολογία- φυματιολογία : Παναγιώτης Κυριαζής

Ζαχάρω
Παθολογία: Σπυρίδων Νικολόπουλος

Κρέστενα
Παθολογία: Σολωμός Σπυριδής, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, Μανταλίνα Φιλιποιου- Κοτσώνη
Παιδιατρική: Παναγιώτα Κοτσώνη

Πύργος
Καρδιολογία: Σουζάνα Αθανασοπούλου Γκόγκερ, Αθανάσιος Κατσώλης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Αθανάσιος Καραγκούνης, Γεώργιος Στάμος.
Μαιευτική Γυναικολογία: Ευθύμιος Αντωνόπουλος
Νευρολογία: Μαρία Σικαλιά
Ορθοπεδική: Ιωάννης Αθανασόπουλος, Γεώργιος Γαλανόπουλος, Αθανάσιος Καραγεώργος, Νικόλαος Δημόπουλος
Ουρολογία: Λεωνίδας Λεοναρδόπουλος
Ωτορινολαρυγγολογία: Ανδρέας Λιναρδάτος
Παιδίατρος: Ανατολή Κυριαζίδου

Κική Κολοβέρου
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.