Ηλεία: Επαναλειτουργεί πλήρως από σήμερα το νοσοκομείο Πύργου

Σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας μπαίνει ξανά από σήμερα το νοσοκομείο Πύργου. Σχεδόν τεσσερισήμισι μήνες μετά τις πλημμύρες της 5ης Φεβρουαρίου που προκάλεσαν σοβαρές ζημιές
στο δεύτερο υπόγειο του κτιρίου και στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό που υπήρχε εκεί, οι απαραίτητες επισκευές και αποκαταστάσεις έγιναν στα περισσότερα μηχανήματα και πλέον το νοσοκομείο επιστρέφει στους γνώριμους ρυθμούς του.

Τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και η γεννήτρια μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμα, όμως η λύση που δίδεται σε αυτή την χρονική στιγμή, είναι για να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις. Το νοσοκομείο σύμφωνα με τη διοίκηση θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία με ηλεκτροδότηση από υποσταθμό της ΔΕΗ και με την δυνατότητα παροχής ρεύματος από τρεις έως εφτά ώρες σε περίπτωση διακοπής. Η πλήρης αποκατάσταση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων θα γίνει το αργότερο σε δύο εβδομάδες.
   
Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με την διοικήτρια του νοσοκομείου Ελένη Φιλιπποπούλου, πληροφορηθήκαμε ότι από χθες ήδη είχε ξεκινήσει η μεταφορά των ασθενών από το ισόγειο στις κλινικές, για τις περιπτώσεις εκείνες που απαιτείτο κάτι τέτοιο και σήμερα, αλλάζουν όλα προς το καλύτερο. Να υπενθυμίσουμε ότι προηγήθηκε μια εβδομάδα δοκιμών, προετοιμασία, καθαρισμών και απολύμανσης, ώστε να είναι όλα έτοιμα σήμερα.

Το προσωπικό επέστρεψε σταδιακά από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας και όλοι βρίσκονται τη θέση τους, με την προσθήκη όπως αναφέραμε και την περασμένη εβδομάδα νευροχειρουργού, παθολόγου και ωτορινολαρυγγολόγου.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.