Η "δίαιτα" του σεξ!

Το φαγητό είναι απόλαυση. Απόλαυση όμως είναι και το σεξ. Αν λοιπόν θέλετε να μειώσετε τα αποτελέσματα της μίας από τις δύο αυτές απολαύσεις, μπορεί να σας βοηθήσει να το καταφέρετε η δεύτερη.

Κάντε σεξ και χάστε βάρος. Δίαιτα βασισμένη αποκλειστικά στην ερωτική επαφή υπόσχεται να βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά ή να διατηρήσετε το ιδανικό σας βάρος, και μάλιστα χωρίς γευστικές απαγορεύσεις. Για να την ξεκινήσετε, επιβάλλεται βεβαίως να έχετε εξασφαλίσει τη συναίνεση του παρτενέρ σας.

Η δίαιτα του σεξ βασίζεται στις θερμίδες που καίγονται στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. H Κέρι Μακλόσκι περιγράφει τη δίαιτα που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου στο βιβλίο της «The Ultimate Sex Diet» χαρακτηρίζοντάς την ελκυστική από όλες τις απόψεις.

Η συγγραφέας θεωρεί ότι οι συμβουλές που δίνει βοηθούν στην απώλεια κιλών, βελτιώνουν την ψυχολογική και πνευματική κατάσταση και προσφέρουν τέλεια σεξουαλική ζωή. Επίσης, προτείνει στους «διαιτώμενους» να συμπεριλάβουν στις συνευρέσεις τους είκοσι εννέα σεξουαλικές ασκήσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για χάσιμο πολλών θερμίδων, ώστε αφενός να χαθούν κιλά και αφετέρου να σφίξει το σώμα.

Οι θερμίδες που χάνονται με το σεξ δεν είναι λίγες. Παθιασμένα φιλιά μπορεί να κάψουν διακόσιες θερμίδες, ενώ ακόμα και το ξεκούμπωμα του σουτιέν μπορεί να κάψει από οκτώ -όταν γίνεται «κλασικά»- έως 85 -όταν γίνεται με το στόμα- θερμίδες. Πολλαπλάσιες καίγονται με τα... περαιτέρω, φθάνοντας ακόμα και τις τετρακόσιες με κάθε «σετ επαναλήψεων».

Η σωματική άσκηση έχει πολλαπλά οφέλη στην υγεία, αλλά και η σεξουαλική δραστηριότητα είναι βασικά άσκηση, μιας και πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η υγιής σεξουαλική δράση μπορεί να προωθήσει την ψυχική ευεξία.

Αν προσθέσετε την απώλεια βάρους, τότε το «πακέτο» είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Οι ειδικοί προειδοποιούν, ωστόσο, ότι ο στόχος της απώλειας του βάρους δεν πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα έναντι της ανάγκης για σεξ. Πρέπει να υπάρχει η επιθυμία και από τους δύο συντρόφους και καθόλου πίεση. Ετσι, η «δίαιτα» αδυνατίζει και ανανεώνει τη σχέση.

Πηγή

Espresso
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ