Κιντής: "Διαστρεβλώνουν την αλήθεια σπιλώνοντας γιατρούς"

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου ζητά η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών προκειμένου να αποδοθούν
ευθύνες σε όσους σχετίζονται με την διαρροή προσωπικών δεδομένων γιατρών στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Πύργου Δημήτρης Κιντής αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που αφορούν σε προσωπικά δεδομένα γιατρών του «Ανδρέας Παπανδρέου», για θέματα υγείας, αναρρωτικών αδειών και τον τρόπο εκπλήρωσης της καθημερινής τους εργασίας.

«Καταγγέλλουμε την προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας και τη σπίλωση των εμπλεκομένων γιατρών καθώς επίσης την απαξίωση της καθημερινής τους προσφοράς στα τμήματα όπου εργάζονται και κατ’ επέκταση την απαξίωση και προσφορά του Νοσοκομείου Πύργου».

Επιπλέον ο κ. Κιντής κατήγγειλε και τις ενέργειες της 6ης ΥΠΕ αλλά και της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου καθώς και όποιους εμπλέκονται στις ενέργειες αυτές. «Θεωρούμε ότι οι ενέργειες αποβλέπουν  στο να μεταθέσουν στις πλάτες των γιατρών τις διοικητικές και πολιτικές ευθύνες για τα συσσωρευμένα προβλήματα του Νοσοκομείου Πύργου και για την κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας στο Νομό μας.

Καλούμε τη διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου να διενεργήσει ΕΔΕ για τις όποιες διαρροές προσωπικών δεδομένων των γιατρών στα τοπικά μέσα, δεδομένου ότι η διοίκηση του νοσοκομείου και η 6η ΥΠΕ ήταν αυτοί που γνώριζαν τα γεγονότα. Επιφυλασσόμενα παν νομίμου δικαιώματος που απορρέει από αυτά τα δυσφημιστικά και αναληθή δημοσιεύματα που βγάζουν στον αέρα προσωπικά δεδομένα των γιατρών».

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.