Μήνυση στο διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας από την Ένωση Γιατρών για μη ορθολογική κρίση του προσωπικού

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πύργου – Γαστούνης – Ανδρίτσαινας αναφέρει τις αποφάσεις που έλαβε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση. Ανάμεσα στα άλλα αναφέρεται πως θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στο διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας από την Ένωση Γιατρών για μη ορθολογική κρίση του  προσωπικού.

Αναλυτικά:

1.Ομοφωνα η συνέλευση επικαιροποίησε απόφαση προηγούμενης συνέλευσης για ένα και μόνο νοσοκομείο στο νομό Ηλείας ,που θα ασκεί  πραγματική  δευτεροβάθμια περίθαλψη με πλήρη κάλυψη των οργανικών της θέσεων και προσλήψεις προσωπικού.
Επίσης αποφασίστηκε να αρθούν οι αποσπάσεις ειδικευμένων ιατρών παθολόγων ώστε να υπάρχει ταύτιση της εμφανιζόμενης πλασματικής δύναμης των ιατρών και του πραγματικού ιατρικού δυναμικού που εργάζεται στη παθολογική κλινική.

2.Ομοφωνα αποφασίστηκε η κατάρτιση προγραμμάτων εφημέριων μέχρι τις ημέρες του μήνα που θα εξασφαλίζεται η ασφαλής εφημέρευση για το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς, δηλαδή η ταυτόχρονη εφημέρευση σε ενεργής εφημερία ενός ειδικευμένου ιατρού και ενός ειδικευομένου η και παραπάνω ανάλογα με τις ανάγκες του τμήματος.
Μετά την ολοκλήρωση του παραπάνω προγράμματος δεν θα γίνονται εισαγωγές στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

3.Αποφασιστηκε ομοφώνα να προβεί η «ΕΝΩΣΗ»  σε μηνυτήρια αναφορά  προς τον Διοικητή και το Δ.Σ του νοσοκομείου Ηλείας  για την μη ορθολογική χρήση του υπάρχοντος ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

4.Καταγγελλει το ότι η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ σταμάτησε να λειτούργει μετά την απόσπαση και διαθεσιμότητα του προσωπικού της καθώς ποτέ δεν έγινε πρόσληψη προσωπικού αποκλειστικά για την ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ στα πλαίσια του προγράμματος ΕΣΠΑ

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.