Με ασφάλεια για το επόμενο 4μηνο οι αιμοκαθάρσεις στο Νοσοκομείο Πύργου - "Δικαιωθήκαμε" λένε οι Νεφροπαθείς

Χωρίς φόβο, για το επόμενο τετράμηνο τουλάχιστον, θα μπορούν οι Νεφροπαθείς της Ηλείας να υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση καθώς οι κινητοποιήσεις τους, σε συνδυασμό με τους κινδύνους που διέτρεξαν τρείς αιμοκαθαρόμενοι της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Πύργου εξαιτίας της χρήσης αμφιβόλου ποιότητας φίλτρων, προκαλώντας σάλο στο πανελλήνιο, έφεραν το θεμιτό αποτέλεσμα.

Για τους πενήντα νεφροπαθείς της Μονάδας παραγγέλθηκαν ήδη φίλτρα αιμοκάθαρσης από δέκα συνολικά εταιρείες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον – εξαιρούμενης της εταιρείας τα φίλτρα της οποίας εμφάνισαν πρόβλημα- και έτσι, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Ηλείας κ. Ανέστης Ζωγόπουλος, μπορούν να προσέρχονται στα μηχανήματα χωρίς κανένα φόβο, όπως και στο παρελθόν.

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι καθώς μετά τις κινητοποιήσεις μας και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τα φίλτρα σε αιμοκαθαρόμενους, έγινε νέα παραγγελία και στη δημοπρασία συμμετείχαν με την ίδια τιμή δέκα εταιρείες. Έτσι ο γιατρός μας, παρήγγειλε φίλτρα για τους επόμενους τέσσερις μήνες και θα μπορέσει να τα διαχειριστεί αναλόγως με την περίπτωση του κάθε ασθενούς. Αυτό, είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών και των πιέσεων που ασκήσαμε προς τους αρμοδίους. Νιώθουμε δικαιωμένοι και πιστεύουμε πιο ασφαλείς. Στο θετικό αυτό αποτέλεσμα, σημαντική ήταν η συμβολή της Διοίκησης του νοσοκομείου που κατά τη συνάντηση μαζί της, αποδέχτηκε τα αιτήματα μας και τα προώθησε».
Κική Κολοβέρου
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.