Νοσοκομείο Πύργου: Πλήρης επαναλειτουργία από τη Δευτέρα 25/6

Την Δευτέρα ξεκινά η πλήρης επαναλειτουργία του νοσοκομείου Πύργου, μετά από σχεδόν πέντε μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες της 5ης Φεβρουαρίου. Τα ηλεκτροπαραγωγά

Την Δευτέρα ξεκινά η πλήρης επαναλειτουργία του νοσοκομείου Πύργου, μετά από σχεδόν πέντε μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες της 5ης Φεβρουαρίου. Τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και η γεννήτρια μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμα, όμως η λύση που δίδεται σε αυτή την χρονική στιγμή, είναι για να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις. Το νοσοκομείο σύμφωνα με τη διοίκηση θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία με ηλεκτροδότηση από υποσταθμό της ΔΕΗ και με την δυνατότητα παροχής ρεύματος από τρεις έως εφτά ώρες σε περίπτωση διακοπής. Η πλήρης αποκατάσταση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων θα γίνει το αργότερο σε δύο εβδομάδες.

   Μιλώντας στην «Πρώτη» η διοικήτρια του νοσοκομείου Πύργου Ελένη Φιλιπποπούλου, τόνισε πως το νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες είναι έτοιμο για την επαναλειτουργία του, ωστόσο αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα αφού θα ολοκληρωθούν όλες οι δοκιμές των συστημάτων. Οι χώροι του νοσοκομείου καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν και όλα είναι έτοιμα για την Δευτέρα. Όλα τα τμήματα ακόμα και οι ειδικές μονάδες, θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως και οι κλινικές.

 

   Το προσωπικό σταδιακά μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε επιστρέφει από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας και όλοι θα βρίσκονται στη θέση τους τη Δευτέρα για την επαναλειτουργία του νοσοκομείου. Όμως αυτή η επαναφορά θα βρει το «Ανδρέας Παπανδρέου» με περισσότερους γιατρούς. Στο χρονικό διάστημα που το νοσοκομείο παρέμεινε σε μερική λειτουργία ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις τριών γιατρών. Πλέον το νοσοκομείο Πύργου θα διαθέτει και πάλι νευροχειρουργό, ενώ προστέθηκαν στο ιατρικό δυναμικό ένας παθολόγος και ένας ωτορινολαρυγγολόγος.

ζεύγη και η γεννήτρια μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμα, όμως η λύση που δίδεται σε αυτή την χρονική στιγμή, είναι για να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις. Το νοσοκομείο σύμφωνα με τη διοίκηση θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία με ηλεκτροδότηση από υποσταθμό της ΔΕΗ και με την δυνατότητα παροχής ρεύματος από τρεις έως εφτά ώρες σε περίπτωση διακοπής. Η πλήρης αποκατάσταση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων θα γίνει το αργότερο σε δύο εβδομάδες.

Σε δηλώσεις της η διοικήτρια του νοσοκομείου Πύργου Ελένη Φιλιπποπούλου, τόνισε πως το νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες είναι έτοιμο για την επαναλειτουργία του, ωστόσο αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα αφού θα ολοκληρωθούν όλες οι δοκιμές των συστημάτων. Οι χώροι του νοσοκομείου καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν και όλα είναι έτοιμα για την Δευτέρα. Όλα τα τμήματα ακόμα και οι ειδικές μονάδες, θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως και οι κλινικές.

Το προσωπικό σταδιακά μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε επιστρέφει από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας και όλοι θα βρίσκονται στη θέση τους τη Δευτέρα για την επαναλειτουργία του νοσοκομείου. Όμως αυτή η επαναφορά θα βρει το «Ανδρέας Παπανδρέου» με περισσότερους γιατρούς.

Στο χρονικό διάστημα που το νοσοκομείο παρέμεινε σε μερική λειτουργία ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις τριών γιατρών. Πλέον το νοσοκομείο Πύργου θα διαθέτει και πάλι νευροχειρουργό, ενώ προστέθηκαν στο ιατρικό δυναμικό ένας παθολόγος και ένας ωτορινολαρυγγολόγος.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.