Νοσοκομείο Πύργου: Προσεχώς επεμβάσεις "καταρράκτη" στα μάτια

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας ζητά την πρόσληψη 11 Επικουρικών

 

Χειρουργικές οφθαλμολογικές επεμβάσεις για καταρράκτη, θα διενεργούνται μετά από ένα μήνα στο Νοσοκομείο του Πύργου ύστερα από την ενεργοποίηση του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογράψει η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας με τις αντίστοιχες Διοικήσεις του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου και του «Αγίου Ανδρέα» Πατρών.
Ήδη χθες, στους χώρους του Νοσοκομείου βρέθηκε ο Χειρούργος Οφθαλμίατρος του Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» κ. Ιωάννης Κατσίμπρης ο οποίος και περιηγήθηκε από τον Συντονιστή- Δ/ντή του Οφθαλμολογικού τμήματος κ. Αβραάμ Κωστόπουλο προκειμένου να ενημερωθεί για τον υπάρχον εξοπλισμό και τις υποδομές αλλά και για να ενημερώσει για τις ελλείψεις που θα πρέπει το συντομότερο να καλυφθούν ώστε να ξεκινήσει  τα χειρουργεία καταρράκτη στους Ηλείους πολίτες.

Παρών ήταν και ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Τάκης Αντωνακόπουλος ο οποίος και είχε μια πρώτη συνάντηση με τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας κ. Βασίλη Δημόπουλο για τη λειτουργία του Οφθαλμολογικού χειρουργείου. Κατά τη συνάντηση τους, συζήτησαν επίσης και για τα επόμενα ιατρικά τμήματα στα οποία θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των Νοσοκομείων, με πρώτο την έλευση Αγγειοχειρούργου και Ογκολόγων.
Στόχος τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν είναι η μείωση των διακομιδών από την Ηλεία στα Νοσοκομεία της Αχαΐας.
 
Ζητά 11 Επικουρικούς
Εξάλλου, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας με έγγραφο που απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας ζητά την πρόσληψη 11 συνολικά Επικουρικών Ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για το Νοσοκομείο Πύργου προκειμένου να καταφέρει το «Ανδρέας Παπανδρέου» να εφημερεύει με ασφάλεια όλες τις ημέρες του μήνα. Συγκεκριμένα, ζητά την πρόσληψη 2 Καρδιολόγων, 1 Νεφρολόγου, 1 Εντατικολόγου ΜΕΘ, 1 Παθολόγου, 1 Ψυχιάτρου, 1 Ακτινοδιαγνώστη, 1 Ορθοπεδικού, 1 Μαιευτήρα Γυναικολόγου καθώς και 2 Παθολόγων ή Γενικών Ιατρών προκειμένου να απασχοληθούν αποκλειστικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το οποίο σχεδιάζεται να αυτονομηθεί.
Κική Κολοβέρου
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.