Προς αξιοποίηση 27 Γενικοί Γιατροί για εφημερίες στο Νοσοκομείο Πύργου

Συνάντηση αύριο με γιατρούς από τα Κ.Υ. Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως
 

Τη συναίνεση των γιατρών Γενικής Ιατρικής των Κέντρων Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, για αρχή, επιδιώκει η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας προκειμένου να στηρίξουν κάποιες μέρες το μήνα τις εφημερίες του Νοσοκομείου Πύργου. Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση αύριο Πέμπτη στο γραφείο του Διοικητή του «Ανδρέας Παπανδρέου» Βασίλη Δημόπουλου με τους Συντονιστές Διευθυντές των δυο Κέντρων Υγείας η οποία θα γίνει παρουσία του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Κ.Υ. Κρεστένων κ. Χριστόπουλου.
Ηδη, στη διάρκεια χθεσινής συνάντησης με το ιατρικό προσωπικό του Κ.Υ. Κρεστένων, αποφασίστηκε ότι η συγκεκριμένη νοσηλευτική μονάδα θα εφημερεύει σε καθημερινή βάση οπότε δε δύναται να μετακινηθεί ιατρός προς το Νοσοκομείο Πύργου. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Διοίκησης, θα ζητηθούν Γενικοί Ιατροί από τα Κέντρα Υγείας Ζαχάρως και Αρχαίας Ολυμπίας για εφημερία στον Πύργο ενώ αντίστοιχες συναντήσεις θα γίνουν και με τους γιατρούς των υπόλοιπων Κέντρων Υγείας της Ηλείας.
Μάλιστα, υπάρχει και σχετικό έγγραφο της 6ης ΥΠΕ μέσω του οποίου ενημερώνεται η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας ότι μπορεί να αξιοποιήσει 27 Γενικούς Ιατρούς που διαθέτουν τα Κέντρα Υγείας Γαστούνης (7 γιατρούς), Σιμόπουλου (6 ιατρούς), Βάρδας (5 ιατρούς) και Αρχαίας Ολυμπίας (9 ιατρούς) προκειμένου να στηρίξει τις εφημερίες του Νοσοκομείου Πύργου που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του.
Κική Κολοβέρου
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.