Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου - Ολυμπίας

Την ετήσια τακτική Γενική Απολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου - Ολυμπίας την Τετάρτη 4 Απριλίου στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία

του  Συλλόγου επί  της  οδού  Γρηγορίου  Ε΄ 1  - στον  Πύργο (έναντι Δικαστηρίων).
Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για την συγκρότηση νομίμου απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/3 των  εγγεγραμμένων μελών.  Επί  ελλείψεως απαρτίας, η Γενική  Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  την  ίδια  ημέρα,  Τετάρτη 4 Απριλίου   2012 στις 7.45 μ.μ., στον ίδιο χώρο. Θεωρείται  ότι υπάρχει απαρτία όταν παρευρίσκεται το ήμισυ των μελών που προβλέπεται να υπάρχει για τη νόμιμη απαρτία  στην  πρώτη συνέλευση, ήτοι  το 1/6 των εγγεγραμμένων μελών.
    ΄
Τα  θέματα  που θα απασχολήσουν την  Γενική  Συνέλευση  είναι:
    
1. Οικονομικός απολογισμός έτους  2011. Οικονομικός προϋπολογισμός έτους  2012  και  εισηγητική έκθεση του Προέδρου επί  του  προϋπολογισμού.

2. Εισήγηση  του  Προέδρου  και των μελών του Δ.Σ. για   τα πεπραγμένα  του  Συλλόγου. Προτάσεις και επισημάνσεις για την περαιτέρω πορεία και τις διεκδικήσεις του Ιατρικού Σώματος.   

3. Ενημέρωση από την συνάντηση  των  Προέδρων  των  Ιατρικών  Συλλόγων  όλης της  χώρας με το Προεδρείο  του  Π.Ι.Σ,   το Σάββατο  17  Μαρτίου  2012 στην Αθήνα.

4. Ενημέρωση για τις εφημερίες  των ιατρών του ΕΣΥ,  για  τις  οφειλόμενες  αμοιβές από το τ. ΟΠΑΔ προς τους ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς και πληροφόρηση για τις συνταγογραφήσεις των ιατρών, προς όλουςτους φορείς  κοινωνικής Ασφάλισης.  

Αν  δεν υπάρξει και πάλι η από το νόμο απαιτούμενη  απαρτία,  τότε η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  οπωσδήποτε την  ίδια  ημέρα  πάλι, την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012  και  ώρα  8.00 μ.μ.   στον  ίδιο χώρο,  με  όσα  μέλη  και αν παρευρεθούν.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη