Συνεργασία Αν. Διοικητή 6ης Υ.Π.Ε. Τάκη Αντωνακόπουλου με Διευθυντή και προσωπικό Π.Ε.Δ.Υ. Ηλείας

Στα γραφεία του πρώην Ι.Κ.Α., σημερινό Π.Ε.Δ.Υ., είχε συνεργασία χθες το πρωί ο Αν. Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, γιατρός Τάκης Αντωνακόπουλος με τον νέο Διευθυντή του Π.Ε.Δ.Υ. Ηλείας γιατρό πνευμονολόγο κ. Βασίλη Στασινόπουλο.
Ο νέος φορέας πρωτοβάθμιας περίθαλψης (Π.Ε.Δ.Υ.) ανήκει στις αρμοδιότητες της 6ης Υ.Π.Ε.
Έτσι ο κ. Αντωνακόπουλος συζήτησε με τον Διευθυντή και το προσωπικό του Π.Ε.Δ.Υ. τα πρώτα προβλήματα, το χρονοδιάγραμμα και τις πρώτες ενέργειες που αποσκοπούν στην βελτίωση της κατάστασης.

Αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε και ο χώρος στέγασης και λειτουργίας των νέων υπηρεσιών.
Όσον αφορά την συμπλήρωση των θέσεων των ειδικευμένων γιατρών που απαιτούνται, ο κ. Αντωνακόπουλος ανέφερε την δυνατότητα κάλυψης με επικουρικό ιατρικό προσωπικό, τριετούς απασχόλησης.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.