Συν 17 κρεβάτια στο Νοσοκομείο Πύργου!

4 Επικουρικούς ιατρούς από τους συνολικά 7 που δόθηκαν στην 6η ΥΠΕ, πήρε η Ηλεία

Με ταχείς ρυθμούς, προχωρά η αναβάθμιση τμημάτων και κλινικών στο Νοσοκομείο Πύργου με στόχο την βελτίωση της λειτουργίας του «Ανδρέας Παπανδρέου» και την καλυτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους Ηλείους πολίτες.

Στην κατεύθυνση αυτή, δέκα χρόνια μετά την μετεγκατάσταση του Νοσοκομείου Πύργου στο υπερσύγχρονο τετραώροφο κτίριο του «Ανδρέας Παπανδρέου», ανοίγει μέρος του 3ου ορόφου καθώς έχουν ήδη προετοιμαστεί και είναι έτοιμες 17 κλίνες προκειμένου να «δοθούν» σε όποια κλινική έχει ανάγκη επιπλέον κρεβατιών. Μάλιστα, αυτό θα έχει γίνει γνωστό στη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας, μέχρι και την Παρασκευή, ημέρα όπου οι Διευθυντές όλων των τμημάτων θα πρέπει να έχουν καταθέσει εγγράφως όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της λειτουργίας τους.

Μόλις ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας, παραλάβει τις προτάσεις, θα τις επεξεργαστεί και την επόμενη κιόλας εβδομάδα θα πραγματοποιήσει εκ νέου συνάντηση με όλους αυτή τη φορά τους Διευθυντές παρόντες, προκειμένου να διαμορφώσουν από κοινού, το κείμενο- πρόταση που θα σταλεί στο Υπουργείο Υγείας.
 
Ενίσχυση με Επικουρικούς
Εξάλλου, με τέσσερις συνολικά Επικουρικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων θα στελεχωθούν τα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδος καθώς οι θέσεις ήδη προκηρύχθηκαν και αναμένεται τον επόμενο μήνα να ολοκληρωθεί και η διαδικασία των προσλήψεων. Συγκεκριμένα, από τις εφτά συνολικά θέσεις Επικουρικών Γιατρών που ενέκρινε το Υπουργείο Υγείας για την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, η Ηλεία έλαβε τη μερίδα του λέοντος. Έτσι, πολύ σύντομα, θα προσληφθούν ένας γιατρός για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ένας Ψυχίατρος για την Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου καθώς επίσης, ένας Ορθοπεδικός και ένας Μαιευτήρας Γυναικολόγος για το Νοσοκομείο Αμαλιάδος.

Επιδίωξη της Διοίκησης του Γ.Ν. Ηλείας ωστόσο, παραμένει η πρόσληψη και άλλων Επικουρικών ιατρών για την κάλυψη θέσεων σε βασικά τμήματα, με προτεραιότητα αυτή του Καρδιολόγου.
Κική Κολοβέρου
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη