Τέλος στο χειρουργικό νυστέρι βάζουν τα ραδιοκύματα

Τέλος στο νυστέρι των χειρουργών βάζει η ραδιοκυτταροπλασματική χειρουργική που κάνει τομές με ραδιοκύματα! Το νέο επαναστατικό  «νυστέρι» των χειρουργών είναι  ακριβές,
γρήγορο, αποτελεσματικό και σχεδόν αναίμακτο. Προσφέρει χειρουργική ακρίβεια, ελεγχόμενη διείσδυση και χαμηλή θερμοκρασία στους ιστούς . Υπερτερεί του λέιζερ γιατί στηρίζεται στην εξάχνωση του κυτταροπλάσματος με ελάχιστη θερμική εφαρμογή.

Η ραδιοκυτταροπλασματική χειρουργική είναι  η χειρουργική του μέλλοντος και πρόκειται για μια νέα ελάχιστα επεμβατική τεχνική, που χρησιμοποιεί  πηγή ενέργειας ραδιοκυμάτων. Η χειρουργική αυτή ως νέα μέθοδος προηγμένης Τεχνολογίας Ραδιοκυμάτων, χρησιμοποιείται παγκοσμίως λόγω των θεαματικών αποτελεσμάτων της και του μεγάλου εύρους εφαρμογών της.

«Η θερμότητα που ασκείται στους ιστούς είναι ελάχιστη» αναφέρει ο Δρ Αναστάσιος Ξιάρχος γενικός χειρουργός διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής Περιστερίου στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

« Μέσω ενός μικροσκοπικού ηλεκτροδίου, συνεχίζει ο κ Ξιάρχος, επιτυγχάνεται με μικροτομές η διατομή των ιστών, χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω υγιείς ιστοί, που παραμένουν ανέπαφοι και έτσι η επούλωση είναι άριστη».

Η ραδιοκυτταροπλασματική χειρουργική με χρήση ραδιοκυμάτων δεν προκαλεί έγκαυμα των ιστών όπως το λέιζερ, έχει   άριστα αισθητικά αποτελέσματα και το λιγότερο δυνατό μετεγχειρητικό πόνο.

«Συμπερασματικά, καταλήγει ο κ Ξιάρχος, η ραδιοκυτταροπλασματική χειρουργική παρέχει μια ολοκληρωμένη, αποτελεσματική, ασφαλή, εύκολη, οικονομική και με ευρεία χρησιμότητα χειρουργική τεχνική».

Ο ίδιος την χρησιμοποιεί στην   Κλινική του   με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε πλήθος επεμβάσεων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ  

Έχουμε:
Μείωση της διάρκειας της επέμβασης
Ελάχιστη ιστική βλάβη
Ελάττωση των αναγκών του ασθενούς σε αίμα λόγω μηδαμινής απώλειας
Μικρό χρόνο επούλωσης του τραύματος
Ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο
Γρηγορότερη επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
Ιδανική, καλαίσθητη τομή, βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα
Λήψη άριστου δείγματος για βιοψία
Μικρότερη παραμονή στο νοσοκομείο και εξοικονόμηση πόρων.

 Η ΡΑΔΙΟΚΥΤΤΑΡΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ  ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

Σε λαπαροσκοπικές και ανοικτές επεμβάσεις γενικής χειρουργικής Συγκεκριμένα :Σε χολοκυστεκτομή σκωληκοειδεκτομή,  χειρουργική παχέος εντέρου και ήπατος, στη χειρουργική του θυρεοειδούς, στη χειρουργική των κηλών, στην αντιμετώπιση των αιμορροΐδων, των περιεδρικών συριγγίων, στην εξάχνωση των δερματικών βλαβών, αφαίρεση σπίλων χωρίς σημάδια, ράμματα και ουλές και στην αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων.

Επίσης:
Στην Ουρολογία,
Στη Θωρακοχειρουργική,
Στην Πλαστική
Στην Ορθοπεδική,
Στην ΩΡΛ,
Στην Νευροχειρουργική,
Στη Γυναικολογία,
Στη Χειρουργική Πρωκτού.
www.axiarchos.gr

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.