Την ώρα που πέθαινε ο 48χρονος από την Αμαλιάδα δυο γιατροί έλειπαν από τη θέση τους

Σε υπόθεση με απρόβλεπτες διαστάσεις εξελίσσεται ο θάνατος του 48χρονου από την Αμαλιάδα της Ηλείας, ο οποίος κατέληξε έξω από την πόρτα του Νοσοκομείου
«Άγιος Ανδρέας» αφού τον περιέφεραν επί  ώρες από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο.

Στον απόηχο της δήλωσης του απερχόμενου υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Λαουδιά, σύμφωνα με τον οποίο «ούτως ή άλλως» ο άτυχος άντρας θα πέθαινε!!!  στο φώς έρχονται δυο στοιχεία από τα οποία προκύπτει, πως  εάν λειτουργήσουν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες,  θα προκληθεί τρικυμία στα ήδη ταραγμένα νερά της Δημόσιας Υγείας στην περιοχή.

Σύμφωνα με αυτά την ημέρα που  ο 48χρονος έδινε μόνος του τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και τον περιέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, την ώρα που ένας ειδικευόμενος γιατρός στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας δήλωνε πως ήταν μόνος του και δεν γνώριζε καν αν το νοσοκομείο εφημέρευε, συνέβαιναν σημεία και τέρατα στο χώρο της Δημόσιας Υγείας στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, στο οποίο είχε γίνει έκκληση να δεχθεί τον 48χρονο, την συγκεκριμένη ώρα ήταν άφαντος από την θέση του γιατρός ο οποίος εφημέρευε και έπρεπε να βρίσκεται εκεί.

Στα όσα έρχονται να «ακουμπήσουν» στο τραγικό τέλος του άτυχου άντρα, που ξεψύχησε  έξω από την πόρτα του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, προστίθεται επίσης η αποκάλυψη πως τη στιγμή που κατέληγε ο 48χρονος, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», επίσης  απουσίαζε από τη θέση του γιατρός που ήταν εφημερία  και το είχε σκάσει!!!

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση για τις συνθήκες θανάτου του άντρα από την Αμαλιάδα της Ηλείας, είναι πάμπολλα, με τις διοικήσεις  των Νοσοκομείων της Αμαλιάδας και του «Αγίου Ανδρέα» στην Πάτρα να καλούνται να εξηγήσουν γιατί τις πρώτες ημέρες αποσιώπησαν το γεγονός αυτό.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα γύρω από τις δυο αυτές υποθέσεις, μετά από παρέμβαση της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας η οποία αξιοποίησε πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία της.

Γίνεται αντιληπτό πως μείζον θέμα προκύπτει και για το κατά πόσο αρχικά οι διοικήσεις των δυο νοσοκομείων προσπάθησαν να καλύψουν το γεγονός της απουσίας των δυο γιατρών από την εφημερία.

Παράλληλα στο προσκήνιο έρχεται το ερώτημα, αν ο άτυχος άντρας θα κέρδιζε τη μάχη για τη ζωή  στην περίπτωση που ήταν στη θέση τους τις κρίσιμες ώρες οι δυο γιατροί των νοσοκομείων της Πάτρας και της Αμαλιάδας νοσοκομείο της Αμαλιάδας και της Πάτρας.   

Πηγή

patrastimes.gr - Κοσμος της Πάτρας
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ