Το νέο Δ.Σ. του Γ.Ν. Ηλείας

Ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας και απομένει η εκλογή των εκπροσώπων γιατρών και εργαζομένων.

Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. ορίστηκε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Βασίλης Δημόπουλος με αντιπρόεδρο των αναπληρωτή Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας Λέανδρο Καλογεράκο ενώ μέλη είναι οι κ.κ. Αλέξης Κόρδας οφθαλμίατρος με αναπληρωτή τον Νίκο Παναγιωτακόπουλο αντιπρόεδρο του ΕΒΕ Ηλείας, ο Νικόλαος Κοροβέσης επιχειρηματίας με αναπληρωτή τον Οικονομολόγο Σταύρο Δανελιάν, ο εκπαιδευτικός Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Ηλείας Χάλεντ Ακμπαράουι με αναπληρωτή τον πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου Θάνο Γιαννόπουλο και ο Διευθυντής της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Πύργου Δημήτρης Μποντζολής με αναπληρώτρια την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ουρανία Δρόσσου.
Μέχρι το τέλος του Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων γιατρών και εργαζομένων στο νέο Δ.Σ.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.