Υγειονομικό υλικό εξ' Αμερικής και στο Γ.Ν. Ηλείας

Παραδόθηκαν 15 τόνοι από τους Ομογενείς στην 6η ΥΠΕ - "Έρχονται" εκατό κιβώτια στο Νοσοκομείο Πύργου

Δυο κοντέινερ με υγειονομικό υλικό, δωρεά της Ομογένειας των ΗΠΑ και του ιδρύματος Μιχάλη Τζαχάρη, παραδόθηκαν από τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα, περισσότερα από εκατό κιβώτια με υγειονομικό υλικό και αναλώσιμα, όπως σύριγγες, επιδέσμους, γάζες, γάντια, εξοπλισμό χειρουργείων, εργαστηρίων και ορθοπεδικά είδη αποκατάστασης θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες στο Γ. Ν. Ηλείας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Κατσίβελας, αποφάσισε να διανείμει μέρος του υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο του Πύργου, ύστερα και από σχετικό αίτημα που είχε καλύπτοντας έτσι σοβαρές ελλείψεις που παρουσιάζει η νοσηλευτική μονάδα, ενώ αντίστοιχα υλικά και αναλώσιμα θα παραλάβουν ακόμα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, το Καραμανδάνειο, το Νοσοκομείο του Αγρινίου, το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων καθώς επίσης τα Νοσοκομεία της Άρτας, της Καλαμάτας, της Σπάρτης και του Ληξουρίου Κεφαλονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η δωρεά είναι περίπου 15 τόνοι υγειονομικό υλικό και ξεπερνά το 1,1 εκ. ευρώ και δόθηκε από τους Ομογενείς των Η.Π.Α. για την κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της χώρας.
Κ. Κολοβέρου
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.