Φιλιπποπούλου: "Σε 40 ημέρες έτοιμο το νοσοκομείο Πύργου"

«Το νοσοκομείο σε 40 ημέρες θα μπορεί να τεθεί σε πλήρη λειτουργία». Με τη δήλωσή της αυτή η διοικήτρια του νοσοκομείου Πύργου Ελένη Φιλιπποπούλου, θέλησε να δώσει τέλος

στην «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών για το θέμα αυτό. Η κα Φιλιπποπούλου σχολίασε πως «πολλά από αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας προέρχονται από ανθρώπους που αυτόκλητα διορίζονται για να ενημερώσουν την κοινή γνώμη». Όσο για τον τελικό χρόνο παράδοσης του νοσοκομείου, αυτός προκύπτει όπως τόνισε η διοικήτρια από την τελευταία σύμβαση που υπεγράφη την περασμένη Παρασκευή και αφορά στο σημαντικότερο από τα έργα αποκατάστασης.

«Όλα τα προηγούμενα έργα είναι σε εξέλιξη είτε αυτά βρίσκονται στο στάδιο της παρουσίας συνεργείων στο νοσοκομείου ή στο πλαίσιο αναμονής παραλαβής του απαιτούμενου εξοπλισμού για επισκευή και αντικατάσταση, άρα λοιπόν εκτιμώ ότι ο μεγαλύτερος χρόνος ολοκλήρωσης των ζημιών του νοσοκομείου θα είναι οι 40ημέρες» εξήγησε η κα Φιλιπποπούλου.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου αναφέρθηκε και στο έργο που παράγεται εκεί από το προσωπικό και τους γιατρούς σε αυτό το διάστημα της λειτουργίας μετά τις πλημμύρες της 5ης Φεβρουαρίου. Ενδεικτικά στο διάστημα από 12 έως 19 Μαρτίου, έγιναν 14.922 εξετάσεις στα μικροβιολογικά εργαστήρια, εξετάστηκαν 787 ασθενείς στα επείγοντα, 925 στα τακτικά ιατρεία ενώ συνολικά το νοσοκομείο δέχτηκε 1154 ασθενείς.

«Αυτό είναι ένα παραγόμενο έργο στα πλαίσια της προσωρινής και μερικής λειτουργίας του νοσοκομείου πάρα πολύ σημαντικό. Για αυτό το έργο που παράγεται θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό και επιπροσθέτως να αναφέρω ότι λειτουργούν και τα απογευματινά ιατρεία κυρίως το μαιευτικό και ο αξονικός» είπε η διοικήτρια του νοσοκομείου.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.