LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

02|05
2020
10:31

Θλίψη για το χαμό του Παναγιώτη Μπακογιάννη

Στο πένθος βυθίστηκε το Κορακοχώρι και η γύρω περιοχή, για το χαμό του 27χρονου Παναγιώτη Μπακογιάννη τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς. Λίγο μετά τη μια το παλικάρι, σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, από φίλο του που είχε επισκεφθεί νωρίτερα στο Κατάκολο. Έχοντας στρίψει στη Συκιά προς τον Αγ. Ανδρέα και ευρισκόμενος στη μεγάλη ευθεία, άγνωστο γιατί εξετράπη της πορείας του αριστερά. Η μοτοσικλέτα του χτύπησε στο χωμάτινο πρανές και στη συνέχεια άρχισε να σέρνεται στην φρεσκοστρωμένη άσφαλτο, όπως μαρτυρούσαν τα ίχνη. Λίγο πιο κάτω η μοτοσικλέτα είχε χτυπήσει ξανά στο πρανές και εκεί τινάχθηκε το σώμα του 27χρονου στην άσφαλτο.

Παραμένει άγνωστο πόση ώρα ακριβώς πέρασε μέχρι που τον εντόπισε διερχόμενος από το σημείο γνωστός Πύργιος - λίγα λεπτά πριν τις δύο τα ξημερώματα - που ειδοποίησε τις Αρχές και παρέμεινε στο σημείο εμφανώς σοκαρισμένος, έως ότου οι διασώστες του ΕΚΑΒ πήραν το άψυχο σώμα του παλικαριού για να το μεταφέρουν στο Γ.Ν. Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι άνδρες της Τροχαίας Πύργου που έφτασαν στο σημείο εξέτασαν τα ίχνη της μοτοσικλέτας στην άσφαλτο και τα χτυπήματα που αυτή έφερε…

Ο 27χρονος φέρεται να μην φορούσε κράνος και ένα χτύπημα στον αυχένα ήταν αυτό που του στέρησε τη ζωή, πέραν των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που έφερε. Στο παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες είχε ακόμα ένα ατύχημα με αυτοκίνητο στον ίδιο δρόμο.

Ο Παναγιώτης μετά τις σπουδές στο ΤΕΙ Τεχνολόγων Γεωπόνων και τις επαγγελματικές του αναζητήσεις, επέστρεψε στο Κορακοχώρι και ανέλαβε την καλλιέργεια της γης με πολύ αγάπη, όπως ιδιαίτερη αγάπη έδειχνε για τη γνώση ακόμα και την ώρα που ασχολιόταν με τις γεωργικές εργασίες.

Τον αναζητούσαν οι δικοί του

Την ώρα που οι Αρχές είχαν φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος, το τηλέφωνό του χτυπούσε διαρκώς. Η μητέρα του τον αναζητούσε καθώς είχε ανησυχήσει που η ώρα είχε περάσει και το παιδί της δεν είχε επιστρέψει σπίτι. Οι αστυνομικοί με διακριτικότητα απάντησαν στο τηλέφωνο και η οικογένειά του έμαθε πλέον στο νοσοκομείο τα τραγικά νέα.

Έως το πρωί όσοι γνώριζαν τον Παναγιώτη είχαν πληροφορηθεί το τραγικό τέλος του… βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους του.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Κορακοχωρίου.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του 27χρονου.

Δείτε φωτογραφίες:

troxaio ag.andreas 1

troxaio ag.andreas 2 2

troxaio ag.andreas 3 2

troxaio ag.andreas 4 2

troxaio ag.andreas 5 2

troxaio ag.andreas 6 2

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών