LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

01|05
2019
08:21

Λιβαδειά: Προσήχθη 54χρονος για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο που κατείχε παράνομα - Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της 8χρονης

Ένας 54χρονος προσήχθη αργά το βράδυ χθες Τρίτη στο τμήμα ασφάλειας Λιβαδειάς, εντός των ορίων της εκτεταμένης έρευνας σχετικά με τον τραυματισμό μιας οκτάχρονης ανήμερα το Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στην κατοχή του άνδρα αυτού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο, το οποίο κατείχε παράνομα. Το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται πράγματι για αυτό από το οποίο εβλήθη η σφαίρα που τραυμάτισε το μικρό κορίτσι.
 
Ο τύπος του όπλου, η γωνία βολής και το βεληνεκές ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Βοιωτίας στον εντοπισμό του 54χρονου.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το tvstar.gr , ο φερόμενος δράστης έχει παραδεχθεί τον πυροβολισμό και έχει υποδείξει στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο έχει κρύψει το όπλο.

Πηγές αναφέρουν οτι ο πυροβολισμός έπεσε από την πλευρά του χωριού Λεοντάρι, απέναντι από τι σπίτι της άτυχης Αλεξίας που δίνει μάχη για τη ζωή στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές βρήκαν κάλυκες από το 38άρι περίστροφο σε γλάστρα στο Λεοντάρι στο σπίτι όπου γινόταν το γλέντι.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η σφαίρα διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών η οποία βλήθηκε από περίστροφο 357 ή 38 special χτύπησε στη δεξιά κροταφική χώρα την 8χρονη Αλεξία στην αυλή του σπιτιού της κι ενώ εκείνη έπαιζε.

Το βλήμα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι της μικρής στάλθηκε για βαλλιστική έρευνα και το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών, πως το όπλο δεν ήταν καραμπίνα αλλά περίστροφο.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού οι γονείς της μικρής Αλεξίας αγωνιούν για την τύχη του παιδιού τους. Το παιδί τους βρέθηκε μια ανάσα από το θάνατο και ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες χωρίς η 8χρονη να παρουσιάζει επιπλοκές, η αισιοδοξία μεγαλώνει.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, κατά τη διάρκεια του γλεντιού, όταν το κοριτσάκι έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του. Ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος, τρομάζοντας τους γονείς της, οι οποίοι, όταν έτρεξαν κοντά της, διαπίστωσαν πως έχανε αρκετό αίμα από το κεφάλι.

Σύμφωνα με συγγενή της οικογένειας, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr, καθ' όλη τη διάρκεια του πασχαλινού γλεντιού ακούγονταν πυροβολισμοί από διπλανό χωριό, με το οποίο τους χωρίζει μια μικρή ρεματιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν η 8χρονη έπεσε στο έδαφος και είδαν τα αίματα, κατάλαβαν ότι χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα.
 
Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ