Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Δήμος Πύργου και κολυμβητικοί σύλλογοι: Αποφασισμένοι να λειτουργήσει το κολυμβητήριο

Δήμος Πύργου και κολυμβητικοί σύλλογοι: Αποφασισμένοι να λειτουργήσει το κολυμβητήριο
Η κατηγορηματική θέση ότι το δημοτικό κολυμβητήριο πρέπει να λειτουργήσει φέτος, είναι το συμπέρασμα από την πρώτη, διερευνητική, συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Πύργου μεταξύ του Δημάρχου και εκπροσώπων του Δήμου και παραγόντων ναυτικών ομίλων του Δήμου Πύργου.

Η συνάντηση είχε ως στόχο να εντοπιστούν τα προβλήματα και οι αδυναμίες που εμποδίζουν τη λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου και να γίνουν γνωστές οι προθέσεις των δυο πλευρών ώστε να δοθεί άμεση και βιώσιμη λύση στο ζήτημα αυτό.

Με δεδομένη την δύσκολη οικονομική κατάσταση του Δήμου Πύργου αλλά και το γεγονός ότι το εξαιρετικά υψηλό κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου βαρύνει αποκλειστικά το Δήμο, αφού πλέον εδώ και χρόνια έχουν σταματήσει οι επιχορηγήσεις από την ΓΓΑ, η λύση που φαίνεται να κερδίζει έδαφος είναι να αναλάβουν οι ίδιοι οι σύλλογοι τις δαπάνες λειτουργίας του κολυμβητηρίου, με πόρους προερχόμενους κυρίως από τις συνδρομές των μελών τους.

Στο σημείο αυτό συμφώνησαν και οι δυο πλευρές, με το Δήμο να μπορεί να αναλάβει την υποχρέωση να παραδώσει έτοιμο προς χρήση το κολυμβητήριο στους συλλόγους, οι οποίοι στη συνέχεια θα αναλάβουν την ευθύνη για τη λειτουργία του.

Ωστόσο, αν και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα το κολυμβητήριο θα γεμίσει και πάλι με κόσμο, το θέμα θα συζητηθεί διεξοδικά στην αμέσως προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου που έχει και την καθ΄ύλην αρμοδιότητα για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας