Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Δήμος Ήλιδας: "Στηρίξτε την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων"

Δήμος Ήλιδας: "Στηρίξτε την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων"
Up & High Media & Productions
Up & High Media & Productions
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

«Μην προσπερνάς. Βοήθησε» είναι το σύνθημα του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Ήλιδας κ. Μάκη Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος από τη Δευτέρα ξεκινά την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων, τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη στήριξης.
Τα τρόφιμα, μαζί με παιδικά ρούχα και κλινοσκεπάσματα, θα συγκεντρώνονται καθημερινά από τις 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, στο φουαγιέ του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου Αμαλιάδας, από τους εργαζόμενους στην επιχείρηση.
Όπως δήλωσε χθες ο κ. Παπαγιαννόπουλος «στις δύσκολες εποχές που ζούμε, ένα από τα συστατικά που μπορεί να κρατήσει και στηρίξει την κοινωνία μας είναι η αλληλεγγύη. Έτσι και εμείς, ξεκινάμε από τη Δευτέρα την προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και παιδικό ρουχισμό τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν σε οικογένειες του δήμου μας που πραγματικά έχουν ανάγκη». Καλώ, συνέχισε ο κ Παπαγιαννόπουλος «όλους μας, να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Τους ζητώ απλά να βοηθήσουν ανθρώπους που περνούν δύσκολες ώρες. Τους ζητώ απλά να δώσουν το δικαίωμα σε αυτούς τους ανθρώπους να περάσουν όμορφες γιορτές κοντά στις οικογένειές τους».
Να σημειωθεί, τέλος, πως τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών του κ. Παπαγιαννόπουλου, με εταιρείες που λειτουργούν στο δήμο, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια σημαντική ποσότητα τροφίμων.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας