Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Αυτοδιοίκηση

Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης: Προχωρά σε δευτεροβάθμιο προσεισμικό έλεγχο σε 12 δημόσια κτίρια

Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης: Προχωρά σε δευτεροβάθμιο προσεισμικό έλεγχο σε 12 δημόσια κτίρια
Καταθέτει μελέτη χρηματοδότησης ύψους 122.000 ευρώ
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Στον δευτεροβάθμιο προσεισμικό έλεγχο 12 δημοσίων κτιρίων προχωρά ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης και καταθέτει ολοκληρωμένη μελέτη χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ύψους 122.000 ευρώ.

Από τον πρωτοβάθμιο προσεισμικό έλεγχο, ο οποίος ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, ελέγχθηκαν συνολικά 80 δημόσια κτίρια, εκ των οποίων τα 12 χρίζουν επανεξέτασης. Ο Δήμος είχε αποστείλει τα πορίσματα των ελέγχων στον ΟΑΣΠ για την τελική έγκριση και μετά από σχετική επεξεργασία και βαθμονόμηση των στοιχείων προσδιορίστηκαν τα 12 κτίρια για περαιτέρω έλεγχο.

«Ο πρωτοβάθμιος προσεισμικός έλεγχος στα κτίρια του Δήμου μας, είχε ενταχθεί για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνη Τρίτης» και διενεργείται από διπλωματούχους πολιτικούς μηχανικούς με εμπειρία στο αντικείμενο στατικών ελέγχων» δηλώνει ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, και συνεχίζει «Αιτηθήκαμε νέα χρηματοδότηση, στο ίδιο πρόγραμμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση του προσεισμικού ελέγχου βάσει όλων των προδιαγραφών που έχει θέσει ο ΟΑΣΠ».

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος