Διαφημιστείτε στο ilialive.gr
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Διαβεβαίωση Πιτσιλή σε Χριστοδουλόπουλο: Δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή στις ΔΟΥ Πύργου και Αμαλιάδας

Διαβεβαίωση Πιτσιλή σε Χριστοδουλόπουλο: Δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή στις ΔΟΥ Πύργου και Αμαλιάδας
Δήμαρχος Ήλιδας: « Αυτό δεν λέει τίποτα. Μέχρι τα Χριστούγεννα φεύγουν 9 από τους 14 υπαλλήλους»

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Την διαβεβαίωση του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, ότι δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή στις ΔΟΥ Πύργου και Αμαλιάδας καθώς και δεν θα σημειωθεί καμία μετακίνηση υπαλλήλων, έλαβε ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

Όπως ενημέρωσε το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Χριστοδουλόπουλος, πρόσφατα απέστειλε κοινή επιστολή με τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, εκφράζοντας τις ανησυχίες τους και την κατηγορηματική τους αντίθεση στο ενδεχόμενο κλείσιμο των δύο εφοριών του Νομού. Επίσης ζήτησαν από κοινού συνάντηση με τον κ. Πιτσιλή για το φλέγον ζήτημα, ο οποίος τελικά λίγες ημέρες αργότερα επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ήλιδας.

«Επικοινώνησε ο κ. Πιτσιλής μαζί μου και με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις δύο ΔΟΥ. Βέβαια, οι υπηρεσίες με την εξέλιξη της τεχνολογίας αλλάζουν… Με διαβεβαίωσε ότι δεν θα μετακινηθεί κανένας υπάλληλος και δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα» τόνισε ο κ. Χριστοδουλόπουλος και αναφέρθηκε σε συνάντησή του με τους υπαλλήλους της ΔΟΥ όπου ενημερώθηκε για έναν μεγάλο αριθμό υπαλλήλων που θα συνταξιοδοτηθεί το επόμενο διάστημα.

«Με πληροφόρησαν ότι από τους 14 υπαλλήλους, οι 9 μέχρι τα Χριστούγεννα φεύγουν. Οπότε είναι αυτονόητο ότι πρέπει να αντικατασταθούν» κατέληξε ο κ. Χριστοδουλόπουλος.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος