Στον καλλωπισμό και ευπρεπισμό του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» προχωρά η Δημοτική Αρχή. Οι εργασίες αναμένονται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάιο ή Ιούνιο, αμέσως μετά το τέλος των θεατρικών παραστάσεων και εκδηλώσεων που φιλοξενεί η αίθουσα.
Όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Παναγόπουλος, οι εργασίες αφορούν την επισκευή και συντήρηση του Θεάτρου και του περιβάλλοντος χώρου, συνολικού προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.
«Έχει ήδη γίνει η απαραίτητη μελέτη και σε συνεργασία με την αρμόδια Αντιδήμαρχο, όταν ολοκληρωθούν οι παραστάσεις, θα ξεκινήσουν τον Μάιο ή Ιούνιο οι εργασίες ώστε μέχρι τον Οκτώβριο να ολοκληρωθεί το « λίφτινγκ» του θεάτρου».
Η μελέτη αφορά την αντικατάσταση της ταπετσαρίας των καθισμάτων, της μοκέτας, χρωματισμούς, βελτίωση θέρμανσης-ψύξης, καθώς και βελτιωτικές εργασίες στα καμαρίνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως τόνισε ο κ. Παναγόουλος, το πρόβλημα που υπήρχε στη στέγη και τα θέματα υγρασίας του κτιρίου έχουν αντιμετωπιστεί επιτυχώς.




















