Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Ν. Κοροβέσης: «Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη»

Ν. Κοροβέσης: «Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη» Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές του 2028.

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου 2028, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Νίκος Κοροβέσης.

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Π.Ε. Ηλείας, ο Αντιπεριφερειάρχης άδραξε την ευκαιρία να προβεί στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, η οποία χειροκροτήθηκε έντονα απ’ όλους τους παρευρισκόμενους. «Οι Περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου 2028 μπορεί να μοιάζουν μακρινές αλλά δεν είναι. Και γι’ αυτό το λόγο εργαζόμαστε καθημερινά, και εμείς και ο Περιφερειάρχης μας. Θέλω να ανακοινώσω ότι θα είμαι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη στις εκλογές του Νοεμβρίου» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κοροβέσης ευχαρίστησε όλους τους αιρετούς του Νομού, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Περιφέρειας, αφού νωρίτερα έκανε έναν σύντομο απολογισμό των έργων που προηγήθηκαν και όσων ακολουθούν. «Είναι η απόδειξη (σ.σ. τεχνικά έργα) ότι σεβόμαστε τον χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε. Όταν φροντίζουμε το σπίτι μας και τους ανθρώπους μας, μπορούμε να φροντίσουμε καλύτερα και την Ηλεία. Για να τελειώσουν και όσες φωνές λένε ότι η Ηλεία δεν είναι στο επίκεντρο!».

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα