Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Ο Στάθης Καννής στο Μνημόσυνο των Αεροπόρων στο Κατάκολο

Ο Στάθης Καννής στο Μνημόσυνο των Αεροπόρων στο Κατάκολο
Τρισάγιο εψάλη στο Κατάκολο την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την τραγική απώλεια των δύο ηρωικών πιλότων
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Τρισάγιο εψάλη στο Κατάκολο την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την τραγική απώλεια των δύο ηρωικών πιλότων, Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα και Ευστάθιου Τσιτλακίδη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στις 30 Ιανουαρίου 2023 όταν το Phantom στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε ανοιχτά του λιμανιού.
 
Ήταν μια λιτή και διακριτική τελετή μνήμης και τιμής από τη Μονάδα στην οποία υπηρετούσαν οι ηρωικοί μας πιλότοι, την 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας.
 
Ο Δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, εξέφρασε προς τον Διοικητή της Μονάδας, Σμήναρχο Δημήτριο Σακοράφα, την αμέριστη ευγνωμοσύνη του για το ύψιστο αίσθημα καθήκοντος που περιβάλει τους αξιωματικούς και τα στελέχη της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
 
Παρών επίσης και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πύργου, Κωνσταντίνος Νικολούτσος, καθώς επίσης αρκετοί πιλότοι, αξιωματικοί και στελέχη της 117 Π.Μ.
 
{https://www.facebook.com/dimospyrgou/posts/122251915088177802?ref=embed_post}
 
(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις