Συνεδρίασε για πρώτη φορά χθες το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, η Γνωμοδοτική Εποπτική Επιτροπή για θέματα Τουρισμού – Αθλητισμού – Πολιτισμού. Τα θέματα της Επιτροπής ήταν η ενημέρωση για τον προγραμματισμό και την διοργάνωση των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντής κ. Γεώργιο Βούκανο και η ενημέρωση για την διοργάνωση του Beach Volley από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Ακινήτων του Δήμου κ. Βασίλειος Γκρίλλας.
Στόχος και φιλοσοφία όλων των μελών όπως διατυπώθηκε είναι η Επιτροπή να έχει ουσιαστικό ρόλο στην αξιολόγηση , τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των πολιτιστικών - αθλητικών δράσεων με στόχο και την τουριστική ανάπτυξη ώστε το έργο της να είναι μακροπρόθεσμο.
Αφού ενημερώθηκαν τα μέλη και υπέβαλαν τις προτάσεις τους ,εκτίμησαν ότι ο προγραμματισμός και των δύο δράσεων είναι αξιόλογος και θα συζητηθεί εκτενέστερα σε επόμενη συνεδρίαση . Τέλος συμφώνησαν σε επόμενες συνεδριάσεις να τεθούν και άλλα ζητήματα που αφορούν το αντικείμενο της Επιτροπής.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και όλα τα μέλη της Επιτροπής:
Φωτόπουλος Χρήστος, δημοτικός σύμβουλος
Διαμαντόπουλος Νικόλαος, δημοτικός σύμβουλος
Πατρινός Αντώνιος, δημοτικός σύμβουλος
Μαραγκός Γιώργος, δημότης Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας
Αλεξόπουλος Τάκης, δημότης Καθηγητής Πανεπιστημίου
Ράλλης Δημήτρης, δημότης πρώην Δήμαρχος. Επίσης, παρόντες ήταν ο Συντονιστής Θεμάτων Τουριστικής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Αλέξιος Μανωλόπουλος , ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Λυκούργος Πολυχρονόπουλος , ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Βούκανος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Ακινήτων του Δήμου κ. Βασίλειος Γκρίλλας.
Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις


















