Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Κατσιφάρας: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν εκβιάζεται - Άγρια κόντρα ταξί με περιφέρεια

Κατσιφάρας: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν εκβιάζεται - Άγρια κόντρα ταξί με περιφέρεια
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Το φάντασμα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς με τους μαθητές της Αχαΐας να μένουν στα σπίτια τους, καθώς το τοπίο της μεταφοράς τους στα σχολεία είναι κάτι παραπάνω από ζοφερό είναι πλέον ορατός .

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια είχαν επωμιστεί μεγάλο μέρος του μεταφορικού έργου είναι αποφασισμένοι να μην μπουν στη διαδικασία εάν δεν υπάρξουν αφενός δεσμεύσεις για καταβολή χρημάτων που τους οφείλονται και αφετέρου τιμές οι οποίες θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ως προς το κόστος του έργου.

Φαίνεται όμως η κόντρα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι μεγάλη, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα στην εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο», του Γ. Γεωργόπουλου, στο Ράδιο Γάμμα. Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, τόνισε ότι οι αυτοκινητιστές δεν μπορούν να μην σέβονται τους μαθητές, οι οποίοι κινδυνεύουν να μην μπορούν να μεταβούν στο σχολείο τους, ενώ επεσήμανε εμφατικά ότι «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν εκβιάζεται».

Ο κ. Κατσιφάρας τόνισε ότι τα βασικά στοιχεία του διαγωνισμού πρέπει να είναι η στήριξη του δικαιούχου (δηλ. μαθητών), η διαφάνεια, αλλά και η οικονομία –καθώς τα προηγούμενα χρόνια δίνονταν τεράστια ποσά για τη μεταφορά των μαθητών- ζητώντας από τους μεταφορείς να συνεργαστούν με την Περιφέρεια για να βρεθεί λύση.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24