Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Ηλεία: 250.000 ευρώ σε τρεις δήμους για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της θεομηνίας

Ηλεία: 250.000 ευρώ σε τρεις δήμους για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της θεομηνίας
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Εκκρεμεί η χρηματοδότηση του δήμου Πύργου γιατί δεν έχει καταθέσει όλα τα έγγραφα που απαιτούνται

Υπογράφηκαν από τον Υφυπουργό Εσωτερικών Ιωάννη Μπαλάφα και αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, οι αποφάσεις που αφορούν την χρηματοδότηση των δήμων Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας- Κυλλήνης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της θεομηνίας που έπληξε τον νομό μας τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα και με την ενημέρωση της βουλευτού Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ έΦΗς Γεωργοπούλου Σαλτάρη . Εκκρεμεί η χρηματοδότηση για τον Δήμο Πύργου, η οποία θα υλοποιηθεί μόλις ο Δήμος στείλει όλα τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται στο Υπουργείο Εσωτερικών. Η χρηματοδότηση του ανωτέρω ποσού θα γίνει απολογιστικά, σύμφωνα με τη πρόοδο των έργων με παραστατικά των δαπανών που θα υποβάλλονται στο ΥΠΕΣΔΑ.
Οι τρεις δήμοι χρηματοδοτούνται με τα εξής ποσά:

1) Χρηματοδότηση με 100.000€ του Δήμου Ήλιδας για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055)

2) Χρηματοδότηση με 50.000€ του Δήμου Πηνειού για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055)

3) Χρηματοδότηση με 100.000€ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055).

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24