Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2016 - Εθνικό σκέλος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2016 - Εθνικό σκέλος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παραθέτουμε τα στοιχεία του προγράμματός μας, τα οποία έχουν ως εξής:

Σεπτέμβριος 2016: Σταθμίζοντας τις ανελαστικές χρηματοδοτικές ανάγκες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, η Περιφέρεια αιτήθηκε αύξηση του ορίου χρηματοδότησης του εθνικού σκέλους του ΠΔΕ κατά το ποσό των 12.101.626,72 €.

Ως απάντηση πραγματοποιήθηκε αύξηση 3.000.000,00€ από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης στα χρηματοδοτικά όρια του Εθνικού Σκέλους του ΠΔΕ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Αρχές Δεκεμβρίου 2016 υποβάλλεται νέο αίτημα 2.000.000 ευρώ, θετική απάντηση.

28.12 και 29.12.2016 δύο νέα αιτήματα που ικανοποιούνται άμεσα.

Στον πίνακα, που ακολουθεί, παρατίθενται τα πλήρη στοιχεία:

Η έγκαιρη προετοιμασία, η ταχύτητα στην εκταμίευση σε συνδυασμό με την συνεργασία με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου και τα στελέχη του, έφεραν αυτά τα αποτελέσματα.

Τέλος, παραθέτουμε πίνακα με την εξέλιξη του ΠΔΕ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από το 2011 μέχρι σήμερα, ως προς το Εθνικό Σκέλος, σε απόλυτους αριθμούς και σε ποσοστό.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σταθερά διεκδικεί πόρους μετά από σοβαρή προετοιμασία, ωριμότητα μελετών και ικανότητα απορρόφησης πόρων, καθώς και διαρκή ετοιμότητα, ακόμη και την τελευταία μέρα του χρόνου, για την εκταμίευση και των τελευταίων ευρώ. Είναι μια κατάκτηση σε δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα» υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24