Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Πάτρα: Ενημερωτική ημερίδα για τη διαταραχή του Αυτιστικού Φάσματος

Πάτρα: Ενημερωτική ημερίδα για τη διαταραχή του Αυτιστικού Φάσματος
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Την ερχόμενη Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 5 το απόγευμα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν την ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος: Ενημέρωση – Ευαισθητοποίηση», στο ΤΕΕ/ Τμήμα Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα).
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού που αφορά δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα για την περίοδο 2017, για την εφαρμογή προγραμμάτων προάσπισης και προαγωγής της υγείας του ατόμου διοργανώνει διάφορες δράσεις και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού που ήταν στις 2 Απριλίου.
Στόχος της δράσης αυτής είναι να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με τα προβλήματα του αυτισμού στην παιδική ηλικία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
5 μ.μ. Προσέλευση – Εγγραφές
5.30 μ.μ. Χαιρετισμοί
6 μ.μ. Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος – Βασικές Αρχές Εκπαίδευσης: Στεφανία Φούσκα αν. προϊσταμένη ΚΕΔΔΥ Πειραιά
7 μ.μ. Εκπαίδευση στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο παιδιών στο «Φάσμα του Αυτισμού»: Ζωή Βλαχογιάννη – Διευθύντρια 4ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, Ελένη Κισούδη – Κοινωνική Λειτουργός, Σωτηρία Μπισούκη – Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής
7.30 μ.μ. Αντί επιλόγου – συζήτηση: Αθανάσιος Ρισβάς, Σχολικός Σύμβουλος Ε.Α.Ε. Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24