Εγκρίθηκε οικονομική ενίσχυση στο Δήμο Πηνειού από το Υπουργείο Εσωτερικών
Χρηματοδότηση ύψους 350.000 ευρώ στον δήμο Πηνειού, ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης στο πλαίσιο έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων
ύψους 2.184.000 ευρώ σε Δήμους της χώρας, για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής, με σκοπό την επιδιόρθωση ζημιών και βλαβών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία και για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, με χρέωση των αντίστοιχων λογαριασμών του ΥΠΕΣ, που τηρούνται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.
Το ποσόν που εγκρίθηκε για το δήμο Πηνειού θα διατεθεί για την επισκευή του 2ου Δημοτικού σχολείου Γαστούνης.
Ευχαριστήριο Καστρινού
Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη για την άμεση ανταπόκρισή του και την έγκριση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού 350.000,00€ στο Δήμο Πηνειού για το έργο «Επισκευή – Ενίσχυση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δ.Κ. Γαστούνης».
Ο Δήμαρχος Πηνειού
Αλέξιος Αθ. Καστρινός




















