Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Δήμος Ήλιδας: Σε διαπραγμάτευση για το Κάμπινγκ Κουρούτας

Δήμος Ήλιδας: Σε διαπραγμάτευση για το Κάμπινγκ Κουρούτας
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

«Μετά τις άγονες δημοπρατήσεις, το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας αποφάσισε την διαδικασία της διαπραγμάτευσης για τις επισιτιστικές μονάδες του κάμπινγκ Κουρούτας»

Έπειτα από τις δύο άγονες διαδικασίες δημοπράτησης που διενεργήθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ήλιδας την Τρίτη 22 και την Τρίτη 29 Μαΐου 2018, για την εκμίσθωση των τριών επισιτιστικών μονάδων εντός του κάμπινγκ Κουρούτας (open bar – ψησταριά – εστιατόριο), το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018, αποφάσισε να προχωρήσει στην επόμενη προβλεπόμενη διαδικασία εκμίσθωσης που είναι αυτή της διαπραγμάτευσης – εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, η διαδικασίες της διαπραγμάτευσης έχουν οριστεί για την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 –επίσης– κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στον 1ο όροφο του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου Αμαλιάδας.

Ειδικότερα, α) για το εστιατόριο η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί και το ποσό της διαπραγμάτευσης ξεκινάει από τις 7.000 ευρώ, β) για την ψησταριά η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:15 το πρωί και το ποσό της διαπραγμάτευσης ξεκινάει από τις 3.000 ευρώ και γ) για το open bar η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί και το ποσό της διαπραγμάτευσης ξεκινάει από τις 10.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24