Αδρακτάς: "Η αλήθεια ή διατυπώνεται σκληρά ή δεν είναι αλήθεια"

Οι έλληνες, οφείλουμε να δούμε τα πράγματα καθαρά. Οφείλουμε να κατανοήσουμε, ότι σε ώρες μέγιστου εθνικού και προσωπικού κινδύνου, οι εκλογές, δεν είναι απλώς η κορυφαία

πράξη των πολιτών στις δημοκρατίες. Στις εκλογές σήμερα παίζεται κορώνα – γράμματα, η τύχη της πατρίδας, η δική μας, των παιδιών μας. Σε αυτές τις εκλογές δεν πάμε με την ηρεμία αυτού που επιλέγει. Πάμε με το πάθος του απελπισμένου που θέλει να σωθεί.

Οι έλληνες οφείλουμε να δούμε τα πράγματα καθαρά και να αντιδράσουμε αποφασιστικά. Αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία μας ευκαιρία! Να το κατανοήσουμε. Όχι παιχνίδια με την ζωή της πατρίδας και των παιδιών μας. Υποχρέωση μας να σώσουμε και την πατρίδα και τα παιδιά μας.

Στις 6 Μαΐου, οι έλληνες, έχουμε τρεις επιλογές.

Η πρώτη. Κάθε ένας από εμάς να δώσει ψήφο στο ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή μαχαιριά στην καρδιά της πατρίδας και των παιδιών του. αποτελεί έγκλημα η υποταγή στους εκβιαστές τύραννους και την τρομοκρατία που μας ασκούν ξεδιάντροπα οι ίδιοι και τα ξένα αφεντικά τους μαζί με τα χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ. Βενιζέλος, Λοβέρδος, Παπακωνσταντίνου και λοιποί, πρέπει να υποστούν τις συνέπειες της προδοσίας τους. Πρέπει να εισπράξουν στις κάλπες την οργή και την περιφρόνηση κάθε ελληνίδας, κάθε έλληνα, εκτός από αυτούς που θέλουν να δώσουν βραβείο στο κόμμα των Τσοχατζοπουλέων, εύσημο, στους καταστροφείς της πατρίδας, παράσημο στους “γδάρτες” του λαού.

Η δεύτερη. Κάθε ένας από εμάς να δώσει ψήφο στους αντιευρωπαϊστές. Σ’ αυτούς που με οργή και αληθοφάνεια επιχειρηματολογούν, ενάντια στην Ευρώπη. Ενάντια στην παραμονή μας στο ευρώ. Ενάντια σε προσπάθειες συνεννόησης και ξιφουλκούν με την δύναμη που δίνει στα επικίνδυνα επιχειρήματα τους η οργή των ελλήνων.

Αυτή η επιλογή δεν είναι επιλογή ντροπής και αυτοεξευτελισμού, όπως η επιλογή ΠΑΣΟΚ. Είναι όμως επιλογή “εν θερμώ”. Καταγγέλλει, εκτονώνει και μετά; Μετά η τραγωδία μίας Ελλάδας μόνης, κυνηγημένης, αδύναμης, που εύκολα ξεφορτώνονται όσοι σήμερα είναι υποχρεωμένοι να συνδιαλέγονται μαζί της και να ψάχνουν για ριψάσπιδες υπαλλήλους όπως αυτούς που κατά εκατοντάδες πια διαθέτει το πολιτικό προσωπικό του ΠΑΣΟΚ. Γιατί σήμερα δεν μπορεί να είσαι πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και να μην είσαι πρόθυμος να ξεπουλήσεις ότι απέμεινε από την Ελλάδα.  

Η Τρίτη. Κάθε ένας από εμάς, να ξεπεράσει την άγονη και αδιέξοδη οργή και να ψηφίσει με γόνιμη οργή, ικανή να δώσει διέξοδο στην τραγωδία. Κάθε ένας από εμάς, να σκεφτεί, με το ένστικτο της εθνικής και προσωπικής αυτοσυντήρησης σε εγρήγορση. Εάν όσοι σκεφτούμε και επιλέξουμε νηφάλια και υπεύθυνα, αθροίζουμε εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά, τότε πήραμε τον δρόμο που οδηγεί βήμα – βήμα στη σωτηρία της Ελλάδας, την λύτρωση των ελλήνων από την διεθνή ξευτίλα, την φτώχεια, τα χαράτσια, τις περικοπές, την ανεργία.

Δεν θα είμαστε ευτυχείς την επόμενη των εκλογών. Αυτό είναι ψέμα. Θα είμαστε όμως στον δρόμο της σωτηρίας και όχι εκείνο της καταστροφής. Επιλογή μας λοιπόν και καθήκον μας, ψήφο στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

VENDRAS

Coffee Berry