Δήλωση για τις εκλογές από την Έφη Γεωργοπούλου - Σαλτάρη

Δήλωση για το αποτέλεσμα των χθεσινών εθνικών εκλογών έκανε η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου - Σαλτάρη. Σε αυτο ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη τους πολίτες 
που ψήφισαν το κόμμα. "Το αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου έδειξε πραγματικά ότι ο δρόμος στην ελπίδα άνοιξε. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αύξησε τα ποσοστά του πανελλαδικά σχεδόν κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες και αποτελεί πλέον τη μεγάλη προοδευτική αντιμνημονιακή δύναμη.

Η αύξηση του ποσοστού στο Νομό μας υπερέβη τις 11 μονάδες. Η ανάδειξη του κόμματός μας στην πρώτη θέση στο Δήμο Ήλιδας μας γέμισε χαρά, ικανοποίηση και συγκίνηση. Ήταν αποτέλεσμα της συνεχούς και καθημερινής μας επαφής με τους συμπολίτες μας στην πόλη της Αμαλιάδας και τα χωριά τους τελευταίους δύο μήνες. Προσπαθήσαμε να φτάσει το πρόγραμμά μας παντού και να αναλύσουμε τις θέσεις μας. Αυτό ήταν έτσι κι αλλιώς το μοναδικό «όπλο» που είχαμε στα χέρια μας.

Τα επιτελεία των εξυπηρετητών των μνημονίων σε συνεργασία με κατευθυνόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εγχώρια και ξένα, έστρεψαν από την αρχή τα πυρά τους αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησής του και τρομοκράτησης του ελληνικού λαού. Ήταν ένας ανελέητος και βρόμικος πόλεμος.

Η κοινωνία σε πολύ μεγάλο ποσοστό άντεξε την πίεση και μας ανέδειξε στην αξιωματική αντιπολίτευση. Από αυτήν τη θέση θα αγωνιστούμε μαχητικά και με υπευθυνότητα για όλα αυτά που δεσμευτήκαμε προεκλογικά.

Συγχαίρουμε τους συμπατριώτες μας στην Ηλεία για το θάρρος και την αποφασιστικότητά τους και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλαν. Ευχαριστούμε τους συντρόφους, συναγωνιστές και φίλους οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σ’ αυτή την εκλογική μάχη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με ανιδιοτέλεια και αλληλεγγύη θα συναντηθούμε ξανά στις διεκδικήσεις για την ανακούφιση και την ευημερία των πολιτών".

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Καλλιόδης Κωνσταντίνος - Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος