Κουτσούκος: Από το Πανόπουλο και την Ορεινή Ηλεία μήνυμα συσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ

Στο Πανόπουλο, σε μια ιδιαίτερα μαζική συγκέντρωση και με συμμετοχή κατοίκων από την γύρω περιοχή μίλησε ο κ. Γιάννης Κουτσούκος στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας
του ΠΑΣΟΚ για την άμεση  επικοινωνία, συζήτηση και ενημέρωση των πολιτών της Ηλείας.
Αρχικά, ο κ. Κουτσούκος αναφέρθηκε στο μήνυμα των εκλογών της 6 Μάη τονίζοντας ότι οι πολίτες διαμαρτυρόμενοι και οργισμένοι τιμώρησαν το ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα έστειλαν μήνυμα συνεργασίας και συνεννόησης, προκειμένου να υπάρξει εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Το ΠΑΣΟΚ, συνέχισε ο κ. Κουτσούκος, πήρε το μήνυμα, έβγαλε συμπεράσματα και ξαναμιλάει στην καρδιά των απλών ανθρώπων, ενώ ταυτόχρονα με τη γλώσσα της αλήθειας παρουσιάζει την κατάσταση της οικονομίας και την πρόταση της εξόδου από την κρίση, με την οριστική αποδέσμευση από τα δεσμά των δανειακών συμβάσεων, με βάση συγκεκριμένες προτάσεις και χρονοδιαγράμματα.

Δυστυχώς τα δύο πρώτα κόμματα, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν πήραν το μήνυμα των εκλογών, αλλά δυστυχώς συναγωνίζονται σε πλειοδοσία και λαϊκισμό καλλιεργώντας έναν παρωχημένο δικομματισμό που οδηγεί σε επικίνδυνο εθνικό διχασμό.

Έναντι αυτών των αδιεξόδων και επικίνδυνων για την χώρα τακτικών της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνη δύναμη και ρυθμιστής των μετεκλογικών εξελίξεων θα επιδιώξει κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με βάση τον κοινό τύπο των 6 σημείων που έχει αναλύσει ο Πρόεδρός του Βαγγέλης Βενιζέλος.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, είπε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κουτσούκος, να βάζει σε περιπέτειες τη χώρα και αναφέρθηκε ενδεικτικά στο τί θα σήμαινε για τους αγρότες η απώλεια των κοινοτικών πόρων που ενισχύουν το αγροτικό εισόδημα κατά 50%, ενώ αναφέρθηκε στις επιτυχείς διαπραγματεύσεις του ΠΑΣΟΚ για την συνέχιση των επιδοτήσεων, την επιστροφή του ΦΠΑ, την ενίσχυση του ΟΓΑ από τον προϋπολογισμό ώστε, να μην μειωθούν οι συντάξεις των αγροτών και παρουσίασε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το αγροτικό πετρέλαιο και την μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια.

Στο διάλογο που ακολούθησε τέθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα που αφορούν γεωργούς και κτηνοτρόφους της περιοχής και ο κ. Κουτσούκος είχε την ευκαιρία να αναλύσει τις ρυθμίσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τη  νομιμοποίηση των στάβλων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη δασική νομοθεσία. 

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ