Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Auto Moto

Έρχονται plug-in υβριδικές Aston Martin

Έρχονται plug-in υβριδικές Aston Martin
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο αναφέρουν πως η Aston Martin σχεδιάζει να δημιουργήσει εξηλεκτρισμένες εκδόσεις των μοντέλων της, εξαιρουμένης της Vanquish.

Όπως αναφέρεται στο βρετανικό μέσο, τα στελέχη της Aston Martin εξετάζουν το ενδεχόμενο τοποθέτησης συστήματος υβριιδικής διάταξης Plug-in Hybrid τόσο στην DB12 όσο και στη Vantage. Από τον σχεδιασμό τους εξαιρείται η καινούργια Vanquish η οποία θα εξακολουθήσει να διαθέτει τον υπερτροφοδοτούμενο V12 κινητήρα. Η βρετανική εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ήδη ότι θα επιχειρήσει τη μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση με το να δημιουργήσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της.
Ωστόσο, αυτή η διαδικασία έχει αναβληθεί λόγω της μειωμένης ζήτησης για αυτοκίνητα αυτής της τεχνολογίας η οποία επηρεάζει και τα supercars ή hypercars. Έτσι, η επόμενη λύση είναι ο εξηλεκτρισμός των υπαρχόντων μοντέλων της.

Όπως έγινε γνωστό, το πρώτο μοντέλο της με σύστημα Plug-in Hybrid είναι η Valhalla η οποία έχει κινητήρα που προέρχεται από τη Mercedes-AMG. Συνάδελφος του βρετανικού Autocar ρώτησε τον Σάιμον Νιούτον,
Διευθυντή του τμήματος οχημάτων επιδόσεων της Aston Martin Lagonda, εάν θα γίνει το ίδιο και με τις DB12 και Vantage. Αυτός απάντησε: «Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις τεχνολογίες αυτή τη στιγμή».
Εικόνα στο ilialive.gr
Πηγή: Protothema.gr

TAGS:

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24