Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Εκπαίδευση

Φροντιστήριο Κύβος: Σχόλιο στα Μαθηματικά ΕΠΑΛ

Φροντιστήριο Κύβος: Σχόλιο στα Μαθηματικά ΕΠΑΛ
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Tavlopoulos Kostas KyvosΘέματα που δεν θα προβληματίσουν τους καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Θέμα Α: Κλασικό θέμα θεωρίας χωρίς κάποιο σημείο με ιδιαιτερότητα.

Θέμα Β: Εύκολο θέμα από το 2ο κεφάλαιο της Στατιστικής που ελέγχει βασικές γνώσεις εφαρμόζοντας γνωστούς τύπους. Ο μαθητής δε θα προβληματιστεί σε κανένα σημείο.

Θέμα Γ: Θέμα από το 1ο κεφάλαιο του Διαφορικού λογισμού με κλασικά ερωτήματα στο σύνολο, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του κεφαλαίου. Επίσης δεν προβληματίζει ιδιαίτερα κάποιο ερώτημα.

Θέμα Δ: Συνδυαστικό θέμα και από τα δυο κεφάλαια. Το Δ1 κρίνεται ήπιο, ιδιαίτερα το πρώτο σκέλος του που μπορεί να το απαντήσει και μαθητής της Α’ λυκείου. Το Δ2 είναι συνδυαστικό χωρίς όμως να περιπλέκονται ιδιαίτερα μεταξύ τους οι έννοιες των δυο κεφαλαίων. Τα ερωτήματα Δ3 και Δ4 θα προβληματίσουν περισσότερο τους υποψηφίους αφού θα χρειαστούν περισσότερη σκέψη για την επίλυσή τους ξεφεύγοντας από τη λογική της απλής εφαρμογής ενός τύπου και θα βοηθήσουν στο να ξεχωρίσει το άριστα.

Ευχόμαστε επιτυχία και καλή συνέχεια.

Κωνσταντίνος Ταυλόπουλος, Μαθηματικός

ΚΥΒΟΣ – Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος