Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Studio Μαθηματικών & Θετικών Επιστημών
Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Εκπαίδευση

Μπλόκο από καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών στα new age σκονάκια

Μπλόκο από καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών στα new age σκονάκια Φωτογραφία: Magnific / syda_productions
Γυαλιά θα φορούν μόνο όσοι έχουν ιατρική βεβαίωση
Σύλλογος Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Palso
Σύλλογος Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Palso
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Μέτρα για τα σκονάκια νέας γενιάς επιχείρησε να λάβει καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών ενόψει της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το pelop.gr πρόκειται για καθηγητή του Τμήματος Μαθηματικών ο οποίος ενόψει της εξέτασης της 17ης Σεπτεμβρίου ζητά από τους φοιτητές:

- να γράψουν μόνο με μολύβι,
- ενώ όσοι χρειάζονται γυαλιά για να γράψουν καλούνται να έχουν μαζί τους και σχετική ιατρική βεβαίωση (σ.σ. ώστε να μπλοκαριστούν όσοι χρησιμοποιούν «έξυπνα» γυαλιά)

Ο ίδιος φέρεται να εξήγησε ότι τα μέτρα λαμβάνονται προκειμένου οι εξετάσεις να μη μετατραπούν σε «πανηγύρι της Τεχνητής Νοημοσύνης» και να μη βρεθούν σε μειονεκτική θέση όλοι όσοι έχουν προετοιμαστεί για το μάθημα.

Μιλώντας στην εφημερίδα Πελοπόννησο, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, σημειώνει ότι «πάντα υπήρχε αντιγραφή» προειδοποιώντας ότι σήμερα υπάρχει και η δυνατότητα να εντοπίζονται ύποπτα γραπτά με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης. «Σήμερα το ΑΙ μπορεί να μας πει ποια γραπτά είναι αντιγραφή. Κάποιοι χάνουν χρόνο στην προσπάθεια να αντιγράψουν, αντί να διοχετεύσουν όλη τους την ενέργεια στο διάβασμα. Αυτό θα το βρουν μπροστά τους στην επαγγελματική τους διαδρομή» καταλήγει ο κ. Μπούρας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος