Οι άνδρες της πυροσβεστικής όταν έσπευσαν στο σημείο είδαν έναν άνδρα πεσμένο κοντά στο αυτοκίνητο. Δεν περίμεναν όμως ότι μέσα στο όχημα υπήρχαν ακόμη τέσσερα άτομα. Προφανώς εγκλωβίστηκαν και δεν μπόρεσαν να βγουν. Δυστυχώς οι φλόγες που έζωσαν το αυτοκίνητο τους απανθράκωσαν.
Τα πρώτα στοιχεία λένε πως οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένας 20χρονος. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι ανάλογη είναι η ηλικία και των νεκρών. Λόγω της φωτιάς πυροσβέστες και αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να να ταυτοποιήσουν τα θύματα
Όπως λέει στο newsit μια κάτοικος της περιοχής που βγήκε στο δρόμο ακούγοντας τον φοβερό θόρυβο της σύγκρουσης του αυτοκινήτου όλοι οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ήταν άνδρες νεαρής ηλικίας. Σύμφωνα με τη γυναίκα ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά και αυτό ήταν που του έσωσε τη ζωή καθώς μπόρεσε να βγει έγκαιρα από το αυτοκίνητο, πριν τυλιχθεί στις φλόγες και οδηγήσει στο θάνατο τους υπόλοιπους τέσσερις.

















