Επτά σήραγγες του μετρό της Νέας Υόρκης, κυρίως κάτω από την περιοχή Ιστ Ρίβερ, πλημμύρισαν. Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που έχει «ζήσει» το μετρό της πόλης στα 108 χρόνια λειτουργίας του!
Πλημμύρισε επίσης η σήραγγα που ενώνει το Μανχάταν με το Μπρούκλιν...
215 ασθενείς από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λανγκον απομακρύνθηκαν, εξαιτίας της διακοπής ρεύματος, των τηλεπικοινωνιών και της διακοπής λειτουργίας συστήματος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος σε έκτακτες καταστάσεις και μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία.
Δεκάδες ασθενοφόρα επιστρατεύθηκαν για να μεταφέρουν ασθενείς από τη Μονάδα Εντατικής, από τη μονάδα παίδων και μαιευτικής του νοσοκομείου.
Στο Μπρούκλιν, στο Νοσοκομείο του Κόνεϊ Άιλαντ διακόπηκε επίσης η λειτουργία του συστήματος ηλεκτροδότησης έκτακτης ανάγκης, ωστόσο οι ασθενείς των μονάδων εντατικής είχαν ήδη μεταφερθεί σε άλλα νοσοκομεία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν αναμονή του κυκλώνα.
Τα ασθενοφόρα είναι σε επιφυλακή. Χαρακτηριστική η φωτογραφία στο twitter, όπου φαίνονται παρατεταγμένα στη σειρά...
Διαβάστε και δείτε περισσότερα ΕΔΩ

















