Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Αγοράκι 2 ετών κατάπιε προφυλακτικό σε παιδότοπο εστιατορίου

Αγοράκι 2 ετών κατάπιε προφυλακτικό σε παιδότοπο εστιατορίου
Η πολυεθνική εταιρεία McDonald's έγινε στόχος αγωγής που κατέθεσε εναντίον της μία γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο ηλικίας δύο ετών γιος της κατάπιε ένα χρησιμοποιημένο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
προφυλακτικό που βρήκε σε παιδότοπο σε ένα από τα εστιατόριά της στο Σικάγο.

Η Ανίσι Σπένσερ κατέθεσε την αγωγή εναντίον της αλυσίδας εστιατορίων φαστ-φουντ την Τετάρτη στο Περιφερειακό Δικαστήριο της κομητείας Κουκ για λογαριασμό της ίδιας και των δύο γιων της, Τζόναθαν Χάινς και Τζάκελ Χάινς.

Σύμφωνα με την αγωγή, η Σπένσερ και οι δύο γιοι της βρίσκονταν σε εστιατόριο McDonald's στην περιοχή Σάουθ Σάιντ του Σικάγο στις 4 Φεβρουαρίου του 2012 όταν ο Τζάκελ μάζεψε από το πάτωμα ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και λίγο μετά κατάπιε ένα κομμάτι από αυτό.

Και τα δύο αγόρια χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα, αναφέρει η αγωγή.

Η Σπένσερ κατηγορεί τα McDonald's για αμέλεια, επειδή απέτυχαν να απομακρύνουν από τον χώρο του παιδότοπου επικίνδυνα αντικείμενα και επειδή απέτυχαν να χρησιμοποιήσουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να βοηθήσουν στην αποκάλυψη της απρεπούς συμπεριφοράς. Η ενάγουσα ζητεί αποζημίωση τουλάχιστον 50.000 δολαρίων.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24