Οι δανειστές απαιτούν να πάρουν στα χέρια τους αναλυτικά τα τριμηνιαία χρονοδιαγράμματα για τις αποχωρήσεις των υπαλλήλων έως το τέλος του 2014, και όχι μόνον για τους επίορκους, ή τους κοπανατζήδες.
Ενδεικτική του επείγοντος του θέματος είναι και η δήλωση κυβερνητικού παράγοντα μετά τη λήξη της εξάωρης σύσκεψης της με την τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών, με τον κ. Σταϊκούρα, που δήλωσε προς τους δημοσιογράφους πως "ελπίζω να κλείσουμε αύριο".
Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην “Ημερησία” προετοιμάζει το έδαφος για τις απολύσεις λέγοντας πως «το Σύνταγμα δεν απαγορεύει να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι που η οργανική τους θέση καταργείται» (διαβάστε την είδηση). Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt με αφορμή τη συνέντευξη υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.

















