Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε ότι "ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ με στοχοποίησε επωνύμως ενώ έχει καθήκον να προφυλάξει τους θεσμούς και εφόσον ξέρει αυτούς που μου επιτέθηκαν να τους κατονομάσει. Δέχθηκα λεκτική επίθεση και χειροδικία. Το αυτοκίνητο μου είναι σμπαράλια"".
"Δεν με ενδιαφέρει ποιοι ήταν. Πρέπει να σταματήσει το παραμύθι ο κ. Μπαλασόπουλος να στοχοποιεί ανθρώπους. Εμένα με στοχοποίησε ξεκάθαρα. Άφησε υπαινιγμούς ότι συνεδρίασα στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι ηθικός αυτουργός βιαιοπραγιών σε βάρος προσώπων" επεσήμανε. "Δεν πρέπει να βάζει τραμπούκους" είπε ο μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: "εμένα δεν θα με καταπτοήσει κανείς".
Δήλωσε επίσης ότι οι Δημοτικοί Αστυνομικού πρέπει να αναβαθμιστούν και να αποκτήσουν χαρακτηριστικά κανονικής αστυνομίας, καθώς υπάρχουν "πολλαπλά ζητήματα προς αντιμετώπιση".
"Στοχοποιώντας ρητά τον δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος με ιδιαίτερη σαφήνεια έχει τοποθετηθεί σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα, ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, κ. Θέμης Μπαλασόπουλος, επιχειρεί να συγκαλύψει τη διαχρονική εμπλοκή του στο σύστημα των πελατειακών σχέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση", αναφέρεται, εξάλλου, σε δήλωση που εξέδωσε νωρίτερα το Γραφείο Τύπου του δημάρχου.
{https://youtu.be/Lj9bR13jEpE}

















