Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Απίστευτο βίντεο: Συνέλαβαν διαρρήκτη κρυμμένο σε... ντουλάπα

Απίστευτο βίντεο: Συνέλαβαν διαρρήκτη κρυμμένο σε... ντουλάπα
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Όπως διαπιστώθηκε, ο 53χρονος κλέφτης είχε προχωρήσει στη διάρρηξη ακόμη πέντε διαμερισμάτων στην ίδια πολυκατοικία στην Ηλιούπολη

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η σύλληψη 53χρονου στην Ηλιούπολη. Κρύφτηκε σε ντουλάπα διαμερίσματος που είχε διαρρήξει και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Η απίστευτη στιγμή της σύλληψης έχει καταγραφεί σε βίντεο - ντοκουμέντο.

Σύμφωνα με το βίντεο που παρουσιάζει το lawandorder, ο 53χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Ηλιούπολη.
Στο βίντεο φαίνεται το εσωτερικού του σπιτιού, το οποίο ο διαρρήκτης έχει κάνει άνω κάτω στην προσπάθειά του να βρει τα «λάφυρα» που θέλει να κλέψει.

Παράλληλα ακούγονται οι φωνές των αστυνομικών, οι οποίοι τον ψάχνουν με φακούς και αφού τον εντοπίζουν μέσα στη ντουλάπα τον καλούν να βγει έξω με τα χέρια ψηλά.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 53χρονος κλέφτης είχε προχωρήσει στη διάρρηξη ακόμη πέντε διαμερισμάτων στην ίδια πολυκατοικία στην Ηλιούπολη, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, με τον οποίο είχαν ξαφρίσει πολλά σπίτια στην περιοχή, ψάχνοντας και κλέβοντας κυρίως κοσμήματα.

Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί 12 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών.
Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24