Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 52χρονο που μετέφερε 2.500 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 52χρονο που μετέφερε 2.500 λαθραία πακέτα τσιγάρα
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ο 52χρονος συνελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του γιου του, με το οποίο μετέφερε 2.500 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού

Στη σύλληψη ενός 52χρονου για παράβαση του Νόμου «Περί τελωνειακού κώδικα» προχώρησαν χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητείται 52χρονος συνεργός του.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης ο 52χρονος συνελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του γιου του, με το οποίο μετέφερε 2.500 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 650 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ακολούθησε έρευνα σε αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή της Νικόπολης, ιδιοκτησίας του συνεργού του, στο εσωτερικό της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 584 συσκευασίες καπνού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας